Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Išvirtas ir paskandintas „iPhone 6s“: kam jis dar tinkamas?

Naujieji „Apple“ telefonai „iPhone 6s“ ir „iPhone 6s Plus“ jų savininkus gali pradžiuginti ne tik nauja kamera ar į spaudimo stiprumą reaguojančiu ekranu, bet ir tuo, kad yra atsparūs vandeniui, rodo „Youtube“ įrašais pasidalinusių vartotojų tyrimai. O kai kurie vartotojai nutarė eksperimentuoti telefonus įdėdami į verdantį vandenį.
„iPhone 6s“ telefonas verdančiame vandenyje
„iPhone 6s“ telefonas verdančiame vandenyje

Vieno eksperimento metu „iPhone“ telefonai buvo valandai panardinti į vandenį ir buvo tikrinamas jų funkcionalumas. Kaip skelbia portalas „Tech Touch“, atlikus testą abiejų telefonų ekranai, jungtys ir visos kitos funkcijos, tarp jų ir 3D Touch, veikė be jokių nesklandumų.

VIDEO: Apple iPhone 6s vs iPhone 6s Plus Water Test! Is it secretly waterproof? A waterproof review.

Vėliau telefonai į vandenį buvo panardinti 48 valandoms, ir, kaip skelbia įrašą įkėlęs „Youtube“ vartotojas, taip pat veikė be priekaištų. Įdomu tai, kad „Apple“ planuose vandeniui atsparus telefonas – tik „iPhone 7“.

VIDEO: UPDATE: iPhone 6s vs iPhone 6s Plus Water Test. 48 Hours Later! A Waterproof review.

Su „iPhone 6s“ telefonu buvo atliktas ir vienas neįprastas eksperimentas: jis įmestas į verdantį vandenį. „iPhone 6s“ buvo kelis kartus panardintas į verdantį vandenį ir dar užšaldytas šaldymo kameroje.

Pirmą kartą po panardinimo į verdantį vandenį telefonas išsijungė po poros sekundžių. Tačiau išimtas iš vandens jis įsijungė be problemų.  Vėl patekęs į karštą vandenį telefonas išsijungė, tačiau atšaldytas vėl veikė.

VIDEO: iPhone 6S Boiling Hot Water Test! Will it Survive?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius