-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV bendrovė jau siūlo užsisakyti deimantais papuoštą „iPhone 6“ už 48,5 mln. dolerių

Dar „Apple“ oficialiai nepristačius išmaniojo telefono „iPhone 6“, prabangos prekių gamintojai siūlo iš anksto užsisakyti brangakmeniais patobulintus auksinius telefonus . JAV prabangos prekių bendrovė „Falcon“ pasiūlė auksinį „iPhone 6“ su išsikišusiu rožiniu deimantu ant telefono nugarėlės, kuris mirksės, kai savininkas priims skambutį. Viso to kaina – 48,5 mln. dolerių, praneša cnet.com.
Falcon siūloma pagražintų iPhone 6 linija
Falcon siūloma pagražintų iPhone 6 linija / Falcon nuotr.

Jeigu rožinės ir aukso spalvos derinys netina, tuomet galima įsigyti platininį „iPhone“ arba iš 24 karatų aukso. Įsigijus tokį išmanųjį greičiausiai norėsis ir prie komplekto derančių ausinių, kurios kainuos dar 300 tūkst. dolerių.

Žiniasklaidoje iki šiol ne kartą kalbėta, kad „Apple“ gali pristatyti „iPhone 6“, kurio ekranas bus pagamintas iš įbrėžimams atsparaus safyrų stiklo. Tiesa, remiantis paskutiniais pranešimais, safyrų kristalo gali ir nebūti. Tačiau norintiems šiek tiek paišlaidauti tai neturėtų būti problema – „Falcon“ siūlo ir telefoną su mėlynais safyrais padengta nugarėle už 4, 75 mln. dolerių.

Aukščiausios klasės telefonai yra „SuperNova“ kolekcijoje, kur „iPhone 6“ kaina su mėlynu deimantu siekia 32, 5 mln. dolerių

„Falcon „Bespoke“ kolekcijoje galima rinktis ir telefonus su juodu deimantu, safyru, smarakdais papuoštu deimantu ar rubinu. Tai nebus subtilūs papuošimai – šie brangakmeniai prie telefono bus primontuoti taip, kad patrauktų aplinkinių dėmesį.

„Bespoke“ kolekcija, kurios telefonai su brangiausiais patobulinimais kainuoja 4, 75 mln. dolerių, nėra brangiausia. Aukščiausios klasės telefonai yra „SuperNova“ kolekcijoje, kur „iPhone 6“ kaina su mėlynu deimantu siekia 32, 5 mln. dolerių, 42,5 mln. dolerių su oranžiniu deimantu ir 48,5 mln. dolerių su rožiniu deimantu.

„Falcon“ iš užsisakančių telefoną prašo 50 proc. telefono sumą siekiančio depozito ir žada, kad pasirinkta versija pirkėją pasieks per 10 savaičių nuo išmaniojo pristatymo datos. Tiems, kas užsisakė tokius telefonus, laukimas neturėtų būti problema – greičiausiai jie bus jau pasirūpinę, kad gautų kokių dešimties „paprastų“ šeštos kartos „iPhone“ telefonų pakuotę.  

Žadama, kad „iPhone 6“ oficialiai bus pristatytas rugsėjo 9 dieną. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius