-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai kurie „iPhone 7“ savininkai patikėjo patarimu, kad galima išgręžti skylę ausinėms

Šimtai naujųjų „iPhone“ savininkų patikėjo tinklaraštininko TechRax patarimu išgręžti skylę šio telefono apačioje, kur neva yra paslėptas 3,5 mm ausinių kištuko lizdas.
Jokio ausinių lizdo po „iPhone 7“ korpusu nėra.
Jokio ausinių lizdo po „iPhone 7“ korpusu nėra. / Kadras iš „YouTube“
Temos: 2 iPhone „Apple“

Videoinstrukcija, kaip reikia gręžti skylę, buvo publikuota šio tinklaraštininko „YouTube“ paskyroje prieš savaitę ir jau peržiūrėta daugiau nei 9 mln. kartų.

TechRax vaizdo įraše tvirtina, kad „Apple“ neva paslėpė ausinių kištuką po korpusu, tad telefoną reikia įdėti į spaustuvus ir išgręžti jo apatinėje briaunoje 3,5 mm diametro skylę.

VIDEO: Apgavyste apie tariamai paslėptą „iPhone 7“ ausinių lizdą patikėjo ne vienas

Sprendžiant iš komentarų po vaizdo įrašu ir mygtuko „nepatinka“ paspaudimų skaičiaus, nemažai įrašo žiūrovų pasekė apgaulingu patarimu ir sugadino savo naujus telefonus.

„Aš padariau taip, kaip buvo parodyta, ir dabar sugedo mano ekranas ir telefonas nebeveikia. Aš padariau pačią didžiausią savo gyvenimo klaidą – pažiūrėjau šį vaizdo įrašą“, – pasiskundė vienas iš žiūrovų.

Naujieji „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ nebeturi įprastų 3,5 mm lizdų ausinėms. Šių telefonų savininkai turi arba įsigyti belaides ausines, arba jungti įprastas ausines prie „Lightning“ jungties per specialų adapterio laidą. Tokia „Apple“ naujovė nuvylė ne vieną „iPhone“ gerbėją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius