-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiniškas išmanumas: nukopijavo rusišką telefoną su dviem ekranais

Neseniai Las Vegase vykusioje elektronikos parodoje „CES 2017“ bendrovė „Hisense“ pristatė „dviveidį“ išmanųjį telefoną, pavadintą A2. Naujiena išsiskiria tarp konkurentų dviem ekranais, esančiai ir priekinėje, ir galinėje pusėse. Tokį sprendimą pirmieji pritaikė rusai, savo sumanytame išmaniajame telefone „YotaPhone“.
"Hisense" išmanusis telefonas su dviem ekranais
"Hisense" išmanusis telefonas su dviem ekranais / Stopkadras

Priekinėje „Hisense A2“ dalyje yra jutiklinis AMOLED ekranas su 5,5 colių įstrižaine ir 1920 × 1080 taškų raiška, kuri atitinka „Full HD“ formatą. Tuo tarpu gale įmontuotas nespalvotas ekranas, sukurtas naudojant elektroninį popierių „E-Ink“. Jo įstrižainės ilgis yra 5.2 colio, raiška – 960 × 540 vaizdo taškų (qHD). Šis ekranas gerai tinka skaitymui ir statiškos informacijos rodymui, kadangi energiją eikvoja tik atnaujinant vaizdą. Abu ekranai nuo galimos žalos apsaugoti patvariu stiklu „Gorilla Glass“.

Prietaisas naudoja lustą „Qualcomm Snapdragon 430“, kuris sujungia aštuonis 1,4 GHz dažnio „ARM Cortex-A53“ branduolius, „Adreno 505“ grafikos greitintuvą ir „LTE Cat 4“ korinio ryšio modemą. išmanusis telefonas bus parduodamas su 3 arba 4 GB RAM ir 32 arba 64 GB talpos vidine atmintimi.

VIDEO: Hisense A2 Hands-on at CES 2017

Anonso metu taip pat paminėtos kameros su 5 ir 16 mln vaizdo taškų jutikliais, pirštų atspaudų skeneris, „microSD“ lizdas, „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ adapteriai, GPS imtuvas ir infraraudonųjų spindulių prievadas. Operacinė sistema – „Android 6.0.1 Marshmallow“.

Naujiena bus parduodama už maždaug 350 JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius