-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„LG Optimus 3D“ telefonuose bus įdiegta trimatė išplėstinės realybės naršyklė

Kompanija „LG Electronics“, bendradarbiaudama su išplėstinės realybės (angl. augmented reality) pionieriumi „Wikitude“, paskelbė, kad pasirodysiantys išmanieji telefonai „LG Optimus 3D“ rinkoje bus pristatyti su pirmąja pasaulyje trijų dimensijų išplėstinės realybės naršykle.
Išmanieji telefonai „LG Optimus 3D“ rinkoje bus pristatyti su pirmąja pasaulyje trijų dimensijų išplėstinės realybės naršykle.
Išmanieji telefonai „LG Optimus 3D“ rinkoje bus pristatyti su pirmąja pasaulyje trijų dimensijų išplėstinės realybės naršykle. / LG nuotr.

Išplėstinė realybė yra realaus laiko technologija, kuri papildo vaizdą detalia informacija – grafikos, garso, kitais elementais – apie vartotojo aplinkoje esančius objektus, užfiksuotus išmaniųjų telefonų kameromis ir kitais įrenginiais.

„Wikitude 3D“ naršyklė suteikia geresnę sąveiką su realaus laiko vartotojų aplinka. Dvimatės erdvės išplėstinė realybė tik pavaizduoja objektus, o 3D išplėstinė realybė rodo vietas ir objektus trimatėje erdvėje, todėl jie tampa lengviau atpažįstami. Naršyklė leidžia vartotojams surasti detalią informaciją apie jų aplinką, gauti su ja susijusią informaciją portale „Wikipedia“ ar socialiniame tinkle „Twitter“ , rašoma pranešime spaudai.

„Išplėstinės realybės technologija giriama už galimybę pakeisti standartinių telefonų naršyklių pristatomą „abstrakčią“ realybę į „tikrąją“, perduodamą išmaniųjų telefonų kameromis. Pažangi LG techninė įranga ir 3D API programinės įrangos technologija pastūmėja šią realybę žingsniu į priekį“, – sakė „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas Jong-seok Park.

„Wikitude 3D“ pateikia daugiau nei 1000 turinio teikėjų informaciją apie daugiau nei 100 mln. pasaulio vietovių. Naršyklė šiuo metu siūlo pasirinkti iš 12 kalbų, ateityje šį skaičių planuojama padidinti. Jau nuo birželio vidurio vartotojai galės nemokamai parsisiųsti „Wikitude 3D“ iš „LG World“, specialios LG programų parduotuvės.

„Tai tobula sinergija, o mūsų rezultatyvi partnerystė turi potencialą perkelti tiek išplėstinę realybę, tiek išmaniuosius telefonus į visiškai naują lygį“, – sakė „Wikitude“ vykdomasis direktorius Martin Herdina.

„LG Optimus 3D“ telefonas pristato daugybę pirmą kartą rinkoje taikomų pažangių technologijų – pirmąjį pasaulyje dviejų branduolių procesorių, dvikanalės atminties architektūrą, taip pat pirmąją „Full 3D“ platformą, suteikiančią galimybę žiūrėti trimatį vaizdą be specialių akinių, įrašyti ir dalintis 3D turiniu. „LG Optimus 3D“ Europos šalių parduotuves pasieks šią vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius