Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Lietuvoje pristatytas „Netflix“ konkurentas „Viaplay“

Žiniasklaidos grupė „Modern Times Group“ (MTG) ketvirtadienį Lietuvoje pristatė naują paslaugą „Viaplay“. Tai – video transliacijų internetu platforma, kuri pasiūlys didžiausią Baltijos šalyse video turinio pasirinkimą, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Viaplay“
„Viaplay“

„Viaplay“ dabar turi per 3000 val. filmų, serialų bei turinio vaikams, ir savo pasiūlą toliau plės. Taip pat čia galima rasti ir lietuviškas TV laidas bei serialus.

Taip pat „Viaplay“ siūlo sporto transliacijų pasirinkimą, įskaitant ir „Rio 2016“ olimpines žaidynes. Paslaugos išskirtinumas yra tai, kad turinys pritaikomas Lietuvai – papildomas subtitrais, įgarsinamas lietuviškai, o sporto varžybas komentuoja lietuvių komentatoriai.

„Mums kuriant paslaugą Lietuvai „TNS LT“ atliko tyrimą, kuris parodė, kad daugiau nei pusė gyventojų reguliariai žiūri video turinį internete, ir rinkoje labai reikėjo daugiau video turinio paslaugų. Vartotojams pasiūlysime neribotą prieigą prie didžiausio Baltijos šalyse turinio lobyno. Filmus ir varžybas bus galima žiūrėti patogiai – bet kur ir bet kada“, – sakė Evaldas Tylas, „Viaplay“ komercijos vadovas Baltijos šalyse.

Už 6,99 euro per mėnesį siūlomas „Viaplay“ filmų, serialų, dokumentikos ir turinio vaikams paketas. Jame – didžiausių kino ir TV studijų „20th Century Fox“, „NBC International“, „CBS“, „Lionsgate“, „Fox International“, „Warner Bros“, „Viacom“ ir vietos gamintojų kūriniai.

Pasak E. Tylo, „Viaplay“ nuolat plės turinio pasiūlą. Iki metų pabaigos filmų, serialų, dokumentikos ir turinio vaikams padaugės 70 proc., o bendra siūlomo turinio trukmė pasieks 5000 valandų.

Paslaugų paketas „Viaplay sportas“ be viso pagrindinio turinio pasiūlys ir svarbiausių sporto varžybų transliacijas. Tai – UEFA Čempionų futbolo lyga, Anglijos „Premier“ futbolo lyga, Formulės 1 lenktynės, krepšinio „Eurolygos“ turnyras ir daug kitų. „Viaplay“ vartotojai galės stebėti visų Rio 2016 olimpinių žaidynių tiesiogines transliacijas, kurios prasidės kitą savaitę. Toks išplėstinis paslaugų paketas, apimantis visą „Viaplay“ turinį, kainuos 9,99 euro per mėnesį.

Pristatant „Viaplay“ Lietuvos gyventojams MTG bendradarbiaus su mobiliojo ryšio bendrove „Tele2“. Jos klientai galės už paslaugą atsiskaityti jos mokestį įtraukę į mėnesio ryšio sąskaitą, ir naudotis visais „Viaplay“ privalumais žiūrėdami filmus ir sporto transliacijas greituoju 4G internetu.

„Greitą 4G internetą siūlome geromis kainomis. Kokybiškas vaizdo turinys yra tai, ko reikia, kad žmonės pasinaudotų visomis mobiliojo interneto galimybėmis. „Viaplay“ yra kaip tik tokia paslauga, ir klientams suteiks daug kokybiško turinio už gerą kainą“, – teigė Mindaugas Savickas, „Tele2“ marketingo direktorius.

Kartu su Lietuva „Viaplay“ pradėjo veikti ir Latvijoje bei Estijoje. Ten MTG taip pat bendradarbiaus su „Tele2“.

Šiaurės šalyse „Viaplay“ startavo prieš 5 metus, ir veikia Švedijoje, Norvegijoje, Suomijoje bei Danijoje. Kaip ir tose šalyse, Lietuvoje „Viaplay“ papildys MTG jau valdomų TV kanalų ir palydovinės televizijos paslaugų pasiūlą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius