-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Likus dienai iki naujųjų „Samsung“ telefonų pristatymo – gaisras firminėje parduotuvėje

Ko jau ko, tačiau bet kokių žinių, susijusių su degimais ir sproginėjimais, šiomis dienomis „Samsung“ mažiausiai pageidauja. Bet likus vos dienai iki oficialaus „Galaxy S8“ serijos rangos pristatymo kilo gaisras „Samsung“ firminės parduotuvės sandėlyje Singapūre, rašo fortune.com.
„Samsung“ parduotuvė
„Samsung“ parduotuvė / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Samsung Gaisras

Singapūro prekybos centre „AMK Hub“ esančioje „Samsung Experience“ parduotuvėje kilęs gaisras buvo nedidelio masto – dėl jo teko nutraukti tik paties „Samsung“ ir kelių gretimų parduotuvių veiklą, skelbia „Fortune“ cituojami „Channel News Asia“. Prekybos centro generalinis vadybininkas Andy Kau sakė, kad automatinė ugnies gesinimo sistema liepsnas nuslopino per kelias minutes, jokių žmonių sužalojimų neužfiksuota.

Ir nors gaisras buvo itin operatyviai lokalizuotas, dėl saugumo sumetimų kai kurios gretimos parduotuvės, o drauge ir „Samsung“ parduotuvė – laikinai užsidarė. „Dirbsime su šio įvykio paveiktais nuomininkais, kad jie galėtų kaip įmanoma greičiau atnaujinti savo veiklą“, – teigė A.Kau.

Savo komentarą apie incidentą išplatino ir „Samsung“: „Dabar vertiname nuostolius turtui ir bendradarbiaujame su institucijomis, siekiančiomis nustatyti gaisro priežastį. Parduotuvė laikinai bus uždaryta. Labai atsiprašome už sukeltus nepatogumus.“

Praėjusiais metais bendrovei teko atšaukti daugiau nei 4 mln. „Galaxy Note 7“ išmaniųjų telefonų dėl to, kad nedidelė jų dalis dėl akumuliatorių broko buvo linkę perkaisti ir net užsiliepsnoti.

Vasarį buvo kilęs gaisras ir vienoje iš Kinijos gamyklų, susijusių su akumuliatorių „Samsung“ telefonams gamyba. Per tą incidentą žmonės taip pat nenukentėjo, tačiau kovai su liepsnomis buvo mestos galingos gaisrininkų pajėgos – net 110 žmonių ir 19 priešgaisrinės tarnybos automobilių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius