Tiesiogiai

Kandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turoKandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turo

Naujos kartos „iPad“ turės dar plonesnę ir ilgiau tarnaujančią bateriją

Visa IT bendruomenė kalba apie greitai žadamą „iPhone 5“ pasirodymą rinkoje, tuo metu pasirodė įdomi žinia iš Taivanio – dvi kompanijos, gaminančios baterijas „iPad“ ir „Macbook“ įrenginiams, pasiruošusios gaminti naujos kartos baterijas, kurios bus dar plonesnės ir tarnaus ilgiau.
„iPad“ pristatymo Lietuvoje akimirka.
Planšetinis kompiuteris „iPad“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 iPad „Apple“

Nors antros kartos „iPad“ jau ir taip yra plonesnis už pirmąjį (tai buvo akcentuojama ir jo reklaminėje kampanijoje), bet, kaip sakoma, tobulumui ribų nėra.

Naujos baterijos bus paremtos visiškai naujomis technologijomis, dėl to jų darbo rezultatai bus geresni. Tačiau tuo pačiu išaugs ir kaina, skirtumas gali siekti 20–30 proc. Belieka tikėtis, kad tai neturės įtakos galutinei įrenginio kainai.

Naujas baterijas planuojama pradėti gaminti paskutiniame šių metų ketvirtyje, o masinė gamyba žadama 2012 metų pradžioje, tad naujos kartos „iPad“ turbūt sulauksime dar negreitai. Kita vertus, kol kas ir „iPad 2“ pardavimai atneša gana didelį pelną „Apple“ kompanijai.

Šaltinis: Mashable.com. Parengė: FWD.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius