-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neprireikė nė dviejų dienų: uždarius „KickassTorrents“ internete jau pasirodė tinklalapio klonai

Įtariamas populiariausio „torrent“ bylų dalinimosi tinklalapio „KickassTorrents“ (KAT) vadovas trečiadienį buvo išduotas JAV pareigūnams, o tinklalapio domenas – uždarytas. Tačiau pasaulis jau „The Pirate Bay“ istorijos metu suprato, kad žinomo piratinio tinklalapio taip lengvai nesunaikinsi. Internete atsirado bent du KAT klonai – „IsoHunt“ sukurtas kickasstorrents.website ir kat.am.
Nepraėjus nė dviems dienoms po „Kickasstorrents“ jau atsirado tinklalapio klonai
Nepraėjus nė dviems dienoms po „Kickasstorrents“ jau atsirado tinklalapio klonai

Tinklalapiui theverge.com KAT.am atstovas teigė, kad tinklalapis „talpinamas keliuose debesų kompiuterijos serveriuose, kad būtų apsisaugota nuo blokavimo, o hostingo informacija gerai paslėpta „Cloudflare“.

Anoniminis KAT pašnekovas sakė, kad bendrovė „KickassTorrents“ tinklalapį papildė mobilia versija ir atkreipė dėmesį, kad naujame tinklalapyje yra puikiai veikianti visų KAT torrent bylų duomenų bazė.

Šis pavyzdys tik parodo, kad piratinių tinklalapių neįmanoma visiškai pašalinti iš interneto, tačiau galima atgrasyti tuos, kurie nori juos valdyti.

15min jau skelbė, kad dėl neaiškių priežasčių neveikia ir didžiausias „torrent“ bylų dalinimosi tinklalapis Lietuvoje Linkomanija.net.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius