-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nokia“ grįžta į praeitį: pristatys atnaujintą kultinį 3310 modelį

Suomiškas telefonas „Nokia 3310“ turėjo praktiškai nemirtingo aparato reputaciją. Ar nusiridentų laiptais, ar netyčia sugertų visą puodelį kavos, ar įkristų į purvą – paimkite, nuvalykite ir toliau veikia kaip naujas. Mobiliųjų telefonų pasaulyje jis buvo tarsi superherojus Ernis. Tai ir užtikrino jam fantastišką populiarumą, rašo thenextweb.com.
„Nokia 3310“
„Nokia 3310“

O dabar šis mobilusis Ernis iš rankovės ištrauks dar vieną tūzą – praėjus 17 metų nuo pristatymo 2000 metais jis atgims su nauju kostiumėliu. Teisę prekiauti „Nokia“ ženklu pažymėtus telefonus įsigijusi bendrovė HMD Barselonoje vyksiančioje didžiausioje mobiliųjų technologijų parodoje „Mobile World Congress“ (MWC) ketina parodyti naują „Nokia 3310“ veidą.

Prognozuojama įrenginio kaina bus 59 eurai, pagrindiniai šio telefono privalumai, kaip ir prieš 17 metų, itin ilga baterijos veikimo trukmė ir neprilygstamas fizinis patvarumas.

Ir nors „Nokia“ jau labai ilgą laiką negamina mobiliųjų telefonų (o paskutiniai jų pačių pagaminti įrenginiai populiarumu nė iš tolo neprilygo 3310), vartotojų prielankumas šiam prekės ženklui dar nenunyko.

Kartu su šiuo atgaivintu „dinozauru“ bus pristatyti ir keli išmaniųjų telefonų modeliai - „Nokia 3“, „Nokia 5“ ir „Nokia 6“. Jų kaina, kaip prognozuojama, turėtų svyruoti nuo 150 iki 250 eurų.

„Nokia 6“ jau yra pristatytas išskirtinai Kinijos rinkai, o šįkart galima tikėtis ir įrenginio prekybos Europoje bei kitose rinkose paskelbimo. Jame bus „Snapdragon 430“ lustų rinkinys, 5,5 colių įstrižainės „Full HD“ raiškos ekranas, 4 GB darbinės atminties, 16 MP raiškos fotoaparato jutiklis.

„Nokia 5“ pagrindu turėtų tapti „Snapdragon 430“ lustų rinkinys (toks pats, kaip ir „Nokia 6“), tačiau jo ekranas bus mažesnis – 5,2 colių įstrižainės ir 720p raiškos. Darbinės atminties kiekis sumažintas iki 2 GB, o pagrindinės kameros jutiklis – 12 MP. Numanoma jo kaina - 200 eurų.

„Pradinio“ lygmens „Nokia 3“ įrenginys kainuos 150 eurų, rašo venturebeat.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius