-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Padebesiuose virš Vilniaus pristatytas „Huawei“ pusbrolis – „Honor“, skirtas jaunimui

Trečiadienio rytą Vilniuje, Rotušės aikštėje, pristatytas naujas prekinis ženklas – išmanieji telefonai „Honor“. Juos gamina „Huawei“, tačiau tikslinė grupė – ne itin prabangių telefonų mėgėjai, o jaunesnis segmentas. Kitaip tariant, naršytojai, pokemonų gaudytojai.
„Honor“ pristatymas, Audrius Granickas
„Honor“ pristatymas ir pietūs danguje / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Telefonai „Honor 7 Lite“ ir prabangesnis dviejų kamerų „Honor 8“ kainuoja mažiau nei 500 Eur, tačiau technologijų kartos atstovus, trečdalį gyvenimo praleidžiančius internete, vilioja ne tik kaina, bet ir naujausiomis technologijomis.

Kaip sakė „Huawei“ pardavimų ir mokymų specialistas Audrius Granickas, jis iš patirties žino, kad pirkėjams, ypač jauniems, labai svarbu gera telefono kamera ir greitas įrenginio valdymas. Taip pat ir įrenginio atsparumas

Luko Balandžio / 15min nuotr./„Honor“ pristatymas ir pietūs danguje
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Honor“ pristatymas ir pietūs danguje

kasdieniams nedideliems smūgiams. Tarkime, jei aparatas ima ir iškrenta iš kišenės. Specialisto teigimu, abu telefono modeliai turi visas išvardytas savybes. Tik „Honor 7 Lite“ labiau ekonominis (orientacinė kaina 219 Eur), o „Honor 8“ tinka ir verslo segmentui (449 Eur). Ypač todėl, kad be visų kitų būtinų tokiam segmentui funkcijų jame galima naudoti dar ir dvi SIM korteles. Tokiu būdu išvengiama kelių aparatų, kai visiškai pakanka vieno.

„Honor“ išmaniųjų privalumai – ilgai veikianti baterija, didelė duomenų talpa ir profesionali bei išmani kamera. Visa tai, kas svarbu šiuolaikiniam jaunimui.

A.Granickas pabrėžė, kad „Honor 7 Lite“ – kol kas vienintelis savo segmente telefonas, turintis pirštų atspaudų atpažinimo funkciją. Ši funkcija abiejuose modeliuose labai palengvina jų valdymą. Ją naudojant galima užprogramuoti tris mygtukus – vienu mygtuko paspaudimu galėsite įjungti kamerą, žibintuvėlį, naršyklę ar kitą jums būtiną funkciją.

„Honor 7 Lite“ – nebrangi alternatyva žinomiems prekės ženklams

„Honor 7 Lite“ telefone įdiegta 3000 mAh talpos baterija, suteikianti galimybę naršyti internete 5 valandas, žiūrėti video 10 valandų, klausytis muzikos 48 valandas, o budėjimo režimu naudotis telefonu net 200 valandų. 5,2 colių įstrižainės išmanusis turi 16 GB ROM atminties kortelę bei palaiko micro SD kortelę. Telefone naudojamas galingas keturių branduolių „Kirin 650“ procesorius, todėl net ir daug resursų naudojančios programėlės veiks sklandžiai ir greitai.

158 g sveriantis telefonas taip pat gali pasigirti 13 megapikselių galine kamera su žaibišku vaizdo fokusavimu, leidžiančiu ryškiai užfiksuoti judančius objektus. Telefono aliuminio korpusas užtikrina telefono saugumą .Atlikti bandymai įrodė, kad telefonas lieka nepažeistas net nukritęs iš 1,5 m aukščio. Tačiau, anot A.Granicko, bent jau iškritęs iš kišenės (apie 0,5 metro) telefonas tikrai daugeliu atvejų išliks sveikas.

Saugumą užtikrina ir speciali antros kartos FPC pirštų atspaudų technologija, kurią galima naudoti ir atsiliepti į skambučius, fotografuoti ar naršyti nuotraukų galerijoje.

„Honor 8“ – elegancijos ir profesionalumo harmonija

Elegantiško korpuso iš aliuminio lydinio, kurio abi pusės padengtos stiklu, „Honor 8“ pasižymi 5,2 colių įstrižainės „Full HD“ 1080P raiškos ekranu, palaikančiu 96 proc. spalvų gamą. Nuo mechaninių pažeidimų matricą saugo 2.5D formos stiklas. Jame įdiegta 32 GB ROM atminties kortelė, o įrenginys papildomai palaiko ir micro SD kortelę iki 128 GB. Svaru ir tai, kad telefono saugumą užtikrina ketvirtos kartos pirštų atspaudų technologija, nuskaitanti 3D pirštų atspaudą ir leidžianti įrenginį atrakinti vos per 0,4 s.

Telefone įdiegtas „Kirin 950“ procesorius ir 3000 mAh talpos baterija, prailginanti telefono veikimą 1,77 dienos įprasto naudojimo atveju ir 1,22 dienos intensyvaus naudojimo atveju. „Honor 8“ turi ir greito įkrovimo funkciją, kuri per 30 min leidžia įkrauti bateriją iki 47 proc., o telefoną pakrovus vos 10 min, juo galima kalbėti net 2 valandas ar klausytis muzikos 6 val.

Apie 153 g sveriančiame išmaniajame įdiegta 8 megapikselių priekinė kamera tobuloms asmenukėms net tamsiame apšvietime ir dviguba galinė 12 megapikselių kamera su lazeriniu automatiniu fokusavimu ir LED blykste, leidžianti fotografuojant pagauti daugiau šviesos, tad nuotraukos tampa ryškesnės ir tikslesnės, sumažinamas triukšmas tamsoje. Be to, kamera turi ir kitas profesionalios kameros funkcijas, pavyzdžiui, atviros diafragmos reguliavimą, kuris leidžia sulieti aplinkos foną nuo F0.95 iki F16 ir nustatyti nuotraukos fokusą net tada, kai nuotrauka jau padaryta.

Kodėl pristatymas vyko padebesiuose?

Šūkiu #ForTheBrave prisistatantis „Honor“, renginio dalyvius pakvietė įveikti savo baimes. Į 50 metrų aukštį virš žemės pakilo ir šio prekių ženklo ambasadorės modelis, tinklaraštininkė, „Miss Universe Lietuva 2013“ Simona Burbaitė bei interneto sensacija Monika Šalčiūtė, puikiai atspindinčios „Honor“ pagrindines charakteristikas – jaunatviškumą, energiją ir drąsą.

Europoje šie „Honor“ telefonai oficialiai bus pristatyti tik rugpjūčio pabaigoje, todėl kiti ambasadoriai dar neskelbiami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius