Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Penktadienio rytą nuo 6 val. – apgultis naujoje „Apple“ parduotuvėje Vilniuje

Penktadienį, balandžio 28 d., 10 val., PLC „Panorama“ Vilniuje duris atvėrė didžiausia Baltijos šalyse „Apple Premium Reseller“ parduotuvė.

Parduotuvę atidarė „Apple“ produkcijos reklamos veidas Lietuvoje, M.A.M.A. 2016 muzikos apdovanojimuose metų atlikėju pripažintas Donatas Montvydas. Naujos „iDeal” parduotuvės plotas – per 220 kvadratinių metrų, tad ji savo dydžiu lenkia ne tik kaimyninėse šalyse, bet ir Rusijoje ar Lenkijoje esančias tokio tipo parduotuves.

Gruodį panašaus, tik mažesnio, salono atidarymas vyko Kauno laisvalaikio ir pramogų centre „Mega".

Atidarymo proga naujojo salono šeimininkai nusprendė kaip reikiant suvilioti pirkėjus nuolaidomis. Pavyzdžiui, visą dieną „Mac“ kompiuteriams taikoma 20 proc., „iPad“ planšetėms – 15 proc., o telefonams „iPhone“ – 10 proc. nuolaida.

Laukė nuo 6 ryto

15min kalbinti eilės pradžioje stovėję žmonės prisipažino čia atėję 6 val. ryto. Jie sakė pirksią „iPad-us“. Gerokai mažiau sakė atėję kompiuterio.

Tuo tarpu šio „Apple Premium Reseller“ salono direktorius Marius Tikuišis pasidalijo informacija, kad iš anksto, prieš salono atidarymą, pardavė apie 400 įrenginių. Ir didžioji jų dauguma – būtent „Mac“ kompiuteriai. Ir ne tik patys pigiausi. Nes, gaunant tokią didelę nuolaidą, labiau apsimoka rinktis aukštesnės klasės įrenginius. Pasak direktoriaus, salonas dėl rekonstrukcijos darbų nedirbo mėnesį, todėl jis tikisi, kad per šį penktadienį parduotuvė padarys viso mėnesio apyvartą.

VIDEO: Vilniuje atidaryta didžiausia Baltijos šalyse „Apple“ parduotuvė

Oficialaus „Apple“ produkcijos platintojo Baltijos šalyse „AVAD Baltic“ direktorė Inga Banevičiūtė išskyrė tris naujojo salono privalumus. Čia yra didžiausias salonas, kuriame galima rasti visus įrenginius ir aksesuarus vienoje vietoje. Salone veiks klientų apmokymo centras. Taip pat – išankstinio užsakymų atsiėmimo skyrius.

Primename, kad neseniai „Topo centras“ Vilniuje atidarė „Apple Shop“. per pusdienį ši parduotuvė aplenkė „Topo centro“ tinklo mėnesio pardavimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius