-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šįmet „Samsung“ visame pasaulyje jau pardavė 300 mln. mobiliųjų telefonų

Kompanija „Samsung Electronics“ pranešė, kad šiemet visame pasaulyje jau pardavė 300 milijonų mobiliųjų telefonų – daugiausia kompanijos istorijoje.
„Samsung“ išmaniojo telefono „Galaxy S II“ reklama
„Samsung“ išmaniojo telefono „Galaxy S II“ reklama / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Didžiuojamės šiais rekordiniais pardavimais, kurie jau viršijo anksčiau skelbtą metų planą. Sėkmingi pardavimai įrodo, kad vartotojai vertina „Samsung“ prekės ženklo mobiliuosius telefonus“, – pranešime spaudai cituojamas „Samsung“ Mobiliųjų telekomunikacijų padalinio vadovas JK Shinas.

Jis pastebėjo, kad „Samsung“ pavyko sukurti gausią mobiliųjų telefonų su įvairiomis operacinėmis sistemomis – „Android“, „Windows Phone“ ir „Samsung Bada“ – pasiūlą.

2011 metais sėkmingus „Samsung“ pardavimų rezultatus nulėmė ir aukščiausios kategorijos „Galaxy“ serijos įrenginių išleidimas. Išmanieji šios serijos telefonai „Galaxy S“ ir „Galaxy S II“ sulaukė ypač didelio vartotojų dėmesio.

„Galaxy S II“ telefono pardavimai pasiekė rekordinius 10 milijonų vienetų greičiau nei kurio nors kito mobiliojo įrenginio kompanijos istorijoje.

Visame pasaulyje auga ir „Samsung“ išmaniųjų telefonų su „Bada“ operacine sistema pardavimai. Jie ypač suaktyvėjo pristačius patobulintą operacinės sistemos versiją „Bada 2.0“. Su šia operacine sistema buvo pristatyti ir nauji „Wave“ serijos telefonai.

Šiais metais „Samsung“ taip pat pristatė naujos kategorijos mobilųjį išmanųjį įrenginį „Galaxy Note“. Aparatas turi neįprasto dydžio 5,3 colių (13,5 cm) įstrižainės „HD Super AMOLED“ ekraną ir specialų rašiklį, kuriuo ekrane galima žymėtis pastabas, piešti, braižyti. Nuo lapkričio mėnesio antrosios pusės įrenginį galima įsigyti ir Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius