Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaitmeninis kodas: laidus šalin, grojam!

Kadangi iki nuosavo kabineto man dar toli, kaip iki vaivorykštės, didžiąją dalį dienos praleidžiu su ausinėmis – kad galvos nepaskaustų nuo darbinio erzelio. Bet kai į svečius užsuka svečių, truputį susigėstu dėl savo sulūžusių ir kelis kartus lipnia juosta taisytų ausinių...
Laidus šalin, grojam!
Laidus šalin, grojam!
Temos: 2 Kompiuteris Kaina

Aišku, kas kitas, jei ne pats aš, šitą gėdingą daiktą pakeis kitu. Didelis šitų ausinių minusas ir lūžių kaltininkas – ilgas laidas, kuris nuolat „užkimba“ ant kėdės atramos. Patraukus kėdę ausinės krenta ir po truputį lūžinėja.

Todėl išbandžiau porą įmantrių belaidžių ausinių.

Pirmosios – „Logitech Clear Chat PC Wireless“, skirtos daugiau ne muzikai, o „gyviems“ pokalbiams internetu, mat prie ausinių pritvirtintas mikrofonas. Ausinės skirtos tik kompiuteriui, nes signalą gauna iš USB jungtimi prijungiamo siųstuvo-imtuvo. Ausinės pakraunamos prijungus specialų įkroviklį.

Pačios ausinės gana nedidelės, bet jų išgaunamas garsas glosto ausis. Aišku, klausant „max“ garsu traškesio neišvengiau. Garsą reguliuoti galima ant ausinių įmontuotais mygtukais.
Atviroje patalpoje ausinės „traukė“ apie 10 metrų, bet pastačius kompiuterį už sienos ryšys nutrūko nuėjus maždaug 5 metrus.

Kaina – apie 270 Lt. Gal ir gerai, kad „Skype“ bendrauju tik rašydamas...

Galingos mažylės

Taip, aš vis dar rašau apie bevieles ausines. O tokia pirmoji mintis ateina paėmus „Logitech FreePulse Wireless Headphones“ ausines. Nedidelės, lanksčios, lengvos bevielės ausinės išgavo pavyzdingai gerą garsą, net žemus dažnius.

Siųstuvas jungiasi į ausinių lizdą, taigi galima klausyti muzikos ir iš grotuvo. Tiek siųstuvas, tiek ausinės „maitinamos“ specialiu įkrovikliu. Tiesa, siųstuvas gana didelis (maždaug degtukų dėžutės dydžio), taigi gali būti, kad jis kišenėje užims daugiau vietos, nei grotuvas.

Nors tokios formos ausinės įprastai laikosi ant kaklo, šios ausinės dedasi „aukštyn kojom“, bet lankelis pakaušio nesiekia. Ant galvos jas laiko... antausiai. Tokios keistos gumos, kurios maunasi ant ausų. Klausydamas muzikos jaučiausi kaip atlėpausis. Tačiau tai turi privalumą – galvą purčiau kaip per „Linkin Park“ koncertą, bet ausinės laikėsi it priklijuotos.

Ar jos vertos 270 Lt, spręsti pirkėjams.

Vietoj radijo

Vienas labiausiai erzinančių dalykų vakarėliuose – muzikos junginėjimas. Vienam nepatinka popsas, kitam rokas... Ir, būna, ateini, kelias valandas paklausai dainų po 20 s ir išeini.

Jei taip nutinka ir jums, pravers „Logitech Squeezebox Boom“. Iš išvaizdos jis panašus į magnetofoną, tačiau gali kur kas daugiau. Prijungus jį prie bevielio interneto ryšio bei kompiuterio galima ne tik klausyti bet kokios kompiuteryje esančios muzikos, bet ir internetinio radijo. Pastarajai funkcijai įjungto kompiuterio laikyti nereikia. Šis aparatas gali įsiminti 6 mėgstamiausias dainas ar radijas (mažoka...), o man labiausiai patikusi funkcija – išsijungimo. Nusistačiau pusvalandžiui ir, prieš užmigdamas, klausiausi pamėgtos internetinio radijo stoties iš Londono.

Taip pat prie jo galima prijungti nešiojamą grotuvą.

Tiesa, aparato valdymas gana komplikuotas, pavyzdžiui, muzikos perjungimas į radiją man užtruko apie 15 s. Gal įpratus sektųsi geriau. Jei kompiuteryje turite kelis šimtus albumų, paieška tarp jų taip pat užtruks.

Grotuvo kolonėlės nėra itin galingos, tačiau yra galimybė prijungti „stipresnes“.

Kaina – 650-750 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius