Tiesiogiai

Kandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turoKandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turo

Socialiai atsakinga raganų ir slibinų medžioklė: „Dragon Age Inquisition“ apžvalga

Prieš penkerius metus išleistas pirmasis „Dragon Age“ serijos žaidimas pakerėjo daugybę žmonių. Žaidimų vaidmenimis gerbėjai buvo įsitikinę, kad su „Dragon Age: Origins“ kūrėjai grįžta prie žanro šaknų ir toliau kurs tik prasmingus, gilius ir mechaniškai įtraukiančius projektus. Tačiau euforija truko neilgai. „Dragon Age II“ buvo lėkštas ir nuviliantis, o kūrėjai „Bioware“ sugebėjo įsivelti ir į eilę kitų skandalų plėtodami kitą, ypač populiarią seriją — „Mass Effect“.
„Dragon Age“ žaidimo akimirka
„Dragon Age“ žaidimo akimirka / Youtube/Gameon nuotr.

Natūralu, kad iš pernai metų pabaigoje pasirodžiusio „Dragon Age: Inquisition“ žaidėjai nieko per daug nesitikėjo, tačiau „Bioware“ sugebėjo nustebinti. Nors Inkvizija ir yra viena koja raiša, o žaidėjus erzina prasta vartotojo sąsaja, kovos mechanika ir kameros elgesys, bet... Kita žaidimo pusė blizga. „Dragon Age: Inquisition“ išsiskiria puikiu rašytojų darbu, prasmingais dialogais ir spalvingais personažais. Žaidimas meta iššūkį nusistovėjusioms visuomenės normoms, drąsiai veliasi į diskusijas apie religiją, fanatiškumą, homoseksualumą, politiką ir žmoniją apskritai.

Kadangi mes tampame Inkvizijos lyderiais, visi šie pokalbiai įgauna visiškai kitą atspalvį. Riestainis, bizūnas, ugnis ar kalavijas — visa tai mūsų rankose, tad viską kas nepatinka galime keisti ir saugiai stebėti tų pokyčių padarinius. Daugiau apie žaidimą sužinosite pažiūrėję vaizdo apžvalgą:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius