-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Startuoja debesų kompiuterijos tinklaraštis „įDebesis“

Nepriklausomi tinklaraštininkai ir informacinių technologijų (IT) specialistai sukūrė specializuotą tinklaraštį (angl. blog) „įDebesis“, adresu idebesis.bridge2cloud.lt.
Tinklaraštis „įDebesis“
Tinklaraštis „įDebesis“ / Autorių nuotr.

Tinklaraščio autoriai rengs šviečiamojo pobūdžio įrašus sparčiai populiarėjančios debesų kompiuterijos ir kitomis IT temomis, rašoma pranešime spaudai. Projektą remia holdingas „Blue Bridge Baltic“, teikiantis dinamines IT paslaugas „bridge2cloud“.

„Informacinėms technologijoms sparčiai žengiant į priekį, „karščiausias“ jų naujienas siekiame aptarti tinklaraštyje, kuris turėtų būti aktualus ne tik specialistams, bet ir visiems, kurie savo gyvenime susiduria su IT. Debesų kompiuterija šiuo metu yra pažangiausias paslaugų, naudojančių informacines technologijas, teikimo būdas, todėl ši tema tinklaraštyje bus analizuojama aktyviausiai. Tikimės, kad „įDebesis“ taps ne tik įdomios ir naudingos informacijos šaltiniu, bet ir patogia erdve dalintis įžvalgomis bei nuomonėmis apie IT naujoves“, – teigia Aldas Glemža, holdingo „Blue Bridge Baltic“ verslo plėtros direktorius.

Pasak A.Glemžos, siekiant, kad tinklaraštyje būtų kuo įvairesnių įrašų debesų kompiuterijos tema, nuomonėmis kviečiami pasidalinti tiek IT specialistai, tiek nepriklausomi tinklaraštininkai.

Tinklaraštyje bus vystomos įvairios temos – nuo praktinių debesų kompiuterijos paslaugų bandymų iki aktualiausių technologijų naujienų. Taip pat ketinama rengti interviu su įvairių įmonių vadovais apie požiūrį į technologijas ir jų suteikiamas galimybes verslo plėtrai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius