-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sugalvojo, kaip apsisaugoti nuo belaidžių „AirPod“ ausinių pametimo

Nuo pat naujų belaidžių ausinių pristatymo iki jų prekybos „Apple“ buvo kritikuojami, kad sukūrė produktą, iš kurio daugiausiai pelnysis dėl to, kad neatsargūs naudotojai tai vienos, tai kitos pusės ausines pametinės.
„AirPod“ ausinės, apsaugotos nuo pametimo
„AirPod“ ausinės, apsaugotos nuo pametimo / A.Cornetto nuotr.

Pilnas ausinių ir kroviklio rinkinys JAV rinkoje kainuoja 159 dolerius. Pametus bet kurią iš ausinių, ją bus galima įsigyti atskirai. Už 79 dolerius.

Žinoma, pametus ausinę galima susitaikyti su praradimu ir klausytis tik pusės muzikos. Bet tai tikriausiai jau būtų per skaudus praradimas – turbūt lengviau būtų vėl susitaikyti su senomis, bjauriomis laidinėmis ausinėmis nei su pusės muzikos praradimu.

Kita vertus, kad netektų rinktis tarp pusės muzikos ir laidų, galima imtis prevencinių sprendimų, kurie neleis ausinių pamesti. Ir jokių iš vaikystės prisimenamų gudrybių, kai močiutė pirštines vieną prie kitos prisiūdavo gumele ir prakišdavo per rankoves! Tereikia skylučių. Ausyse.

Šį belaidžių ausinių pametimo prevencijos metodą sugalvojo „Twitter“ naudotojas Andrew Cornettas, „AirPod“ įtvirtinimui panaudojęs nedidelius tunelinius auskarus ir tvirtinantis, kad tokiu būdu muzikos galima klausytis „jaučiant tik nedidelį nepatogumą“. Na, bet lyginant su nepatogumu, jaučiamu prasiduriant ausis ir didinant jose skyles tai tikriausiai yra visiškai dėmesio nevertas nepatogumas.

Juolab, kad tokiu būdu žmogus įgyja progą išnaudoti tas savo kūno dalis, kurios šiais laikais nebeatlieka jokios naudingos funkcijos (gal tik išskyrus estetinę) ir dėl to daugelyje pasaulio šalių yra badoma ir tampoma tais pačiais estetiniais sumetimais.

Negalima atmesti tikimybės, kad „Apple“ netrukus įvertins idėją ir nežinantiems kur kreiptis ir kaip įsirengti šias „apsaugas“ savarankiškai, pasiūlys Johny Ive'o sukurtą ausų prasidūrimo priedą „EarHole“ su adata, maitinama per „Lightning“ jungtį, skylutės plėtimo rinkinį ir rausvo aukso spalvos „AirPod“ ausinių laikiklius ausims. Kokių 200 eurų kaina už tokį skoningą gyvenimo palengvinimą visai nenustebintų.

Deja, Lietuvoje (bent jau kol kas) šių ausinių iš oficialių atstovų įsigyti negalima, bet patys didžiausi obuolio ženklu padabintos produkcijos gerbėjai tikrai ras būdą apeiti apribojimus – na, kad ir užsisakant ausines užsienio valstybėse, kuriose teikiama prekių persiuntimo į Lietuvą paslauga.

Ką jau bekalbėti apie „EarHole“ – kol kas tai yra tik hipotetinis produktas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius