Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Donaldas Trumpas: „Apple“ privalo tuoj pat padidinti „iPhone“ ekrano įstrižainę

Žymus JAV verslo magnatas, milijardierius Donaldas Trumpas sumanė pamokyti didžiausią JAV technologijų kompaniją „Apple“.
Žmogus naudojasi telefonu „iPhone“
Žmogus naudojasi telefonu „iPhone“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Savo „Twitter“ ir „Facebook“ paskyrose nekilnojamo turto magnatas teigia, kad „Apple“ vadovas Timas Cookas turi nedelsdamas padidinti išmaniojo telefono „iPhone“ ekrano įstrižainę.

„Aš turiu daugybę „Apple“ akcijų. Ir aš ilgiuosi Steve‘o Jobso. Timas Cookas turi padidinti „iPhone“ ekraną. Jis turi būti bent kiek didesnis už „Samsung“ ekranus – ir tegul tai daro kuo greičiau, nes jie praranda didelę dalį verslo. Aš mėgstu didesnius ekranus“, – žinutėje teigia D.Trumpas.

Primename, kad ankstesni „iPhone“ modeliai turėjo 3,5 colio įstrižainės ekraną ir tik naujojo „iPhone 5“ ekrano įstrižainė padidinta iki 4 colių. Tačiau ir ji neprilygsta didelei daliai Pietų Korėjos kompanijos „Samsung“ sukurtų išmaniųjų telefonų iš „Galaxy“ šeimos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius