-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jungtinis Lietuvos IT įmonių stendas – pasaulinėje parodoje

Šią savaitę vykstančioje mobiliųjų technologijų parodoje „Mobile World Congress 2013“ Barselonoje, Ispanijoje dalyvauja informacinių ir ryšių technologijų asociacija „INFOBALT“ bei VšĮ „Versli Lietuva“, jungtiniame stende pristatančios devyniolikos Lietuvos įmonių veiklą ir produkciją.
Jungtinis Lietuvos IT įmonių stendas – pasaulinėje parodoje.
Jungtinis Lietuvos IT įmonių stendas – pasaulinėje parodoje. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Technologijos

Kaip teigiama išplatintame pranešime spaudai, Lietuvos įmonės parodoje dėl būsimų kontraktų varžosi su 1500 dalyvių iš viso pasaulio. Lietuvos įmonių stendas „Smart Lithuania“ įsikūrė tarp tokių pasaulyje žinomų kompanijų kaip „Intel“ ir „Mozilla“.

„Ši paroda yra puiki galimybė Lietuvos įmonėms užmegzti tarptautinius ryšius ir skatinti eksportą į įvairias užsienio šalis. Į „Mobile World Congress 2013“ investuota daugiausiai laiko ir pinigų per visą „INFOBALT” veiklos istoriją“, – sako Boleta Senkienė, asociacijos „INFOBALT“ eksporto ir investicijų vadovė.
 
Šiemet „Mobile World Congress 2013“ tikimasi viršyti praėjusių metų dalyvių skaičių, kai parodoje apsilankė 67 tūkst. IRT srities specialistų ir vadovų. Parodos metu organizuojami įvairūs renginiai, mugė, pristatomos mokslo ir technologijų naujovės, skaitomi specializuoti pranešimai, rengiamos diskusijos.
 
„Parodoje pristatysime sprendimus mobiliems operatoriams, leidžiančius patogiau naudotis paslaugomis, pavyzdžiui, lengviau sekti sąskaitos likutį. Tai kuria pridėtinę vertę klientams, tad tikime, kad ši paslauga sulauks daug dėmesio iš užsienio operatorių, o paroda padės užmegzti svarbius kontaktus užsienio rinkose“, – teigia Paulius Lazauskas, UAB „Informacinių technologijų organizacija“ vadovas.
 
Vasario 25–28 d. asociacijos „INFOBALT“ organizuojamame Lietuvos stende parodoje „World Mobile Congress 2013“ pristatomos šios IRT sektoriaus įmonės: „Etronika“, „EVP International“, „Ruptela“, „Baltic Car Equipment“, „Data Mobile“, „Itero“, „MediaFon“, „NFQ“, „Telesoftas“, „Seven Code“, „Agmis“, „Ito“, „Gluk Media“, „Baltic Data Center“, „Mokus“, „TV Backstage“, „TVL Labs“, „Skybiometry“, „Prototechnika“.
 
Pagrindiniai dalyvavimo organizatoriai – asociacija „INFOBALT“ ir „Versli Lietuva“. Dalyvavimą parodoje taip pat palaiko Lietuvos ambasada Ispanijoje, Lietuvos Ūkio ir Susisiekimo ministerijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius