Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje parduotas 87 tūkst. Lt kainuojantis 4K raiškos televizorius

Technologijų naujovės, tik šiemet pristatytos pasaulinėse namų technikos ir elektronikos parodose, atkeliauja į Lietuvą ir kaip mat sulaukia išskirtinio dėmesio. „Topo centro“ parduotuvėje Vilniuje parduotas brangiausias, beveik 87 tūkst. Lt kainuojantis „Sony Ultra HD“ televizorius.
Lietuvoje parduotas 87 tūkst. Lt kainuojantis 4K raiškos televizorius
Lietuvoje parduotas 87 tūkst. Lt kainuojantis 4K raiškos televizorius / „Topo centras“ nuotr.
Temos: 2 TV Televizorius

Daugiau nei dviejų metrų įstrižainės „Sony Ultra HD“ televizoriaus ekrano raiška – keturis kartus didesnė nei „Full HD“ televizorių ekranų. Tokiame ekrane iki smulkmenų matomos detalės – lašai, purslai, šešėliai, klostės. Raiška ir milžiniškas ekranas sukuria išties pribloškiantį vaizdą.

„Sony“ nuotr./„Sony Ultra HD“ televizorius
„Sony“ nuotr./„Sony Ultra HD“ televizorius

Pirmą kartą Europoje šis televizorius buvo pristatytas IFA parodoje Berlyne, gaminamas tik pagal specialų individualų užsakymą.

„Mūsų prekybos tinkle tai yra brangiausias televizorius, parduotas per visą įmonės istoriją, – teigia „Topo centro“ garso ir vaizdo technikos ekspertas Edgaras Levša. – Prieš keletą metų pardavėme 75 tūkst. Lt kainavusį „Panasonic“ televizorių.“

Televizorių įsigijo privatus asmuo, gyvenantis Vilniuje.

Primename, kad dauguma Lietuvoje transliuojamų TV kanalų rodomi standartine raiška, o skaitmeninės TV retransliuotojų siūlomus „Full HD“ raiškos (kuri yra keturis kartus mažesnė nei 4K raiška) kanalus galima suskaičiuoti ant rankų pirštų. 4K raiškos filmais kol kas neprekiaujama, o ir internete jų sudėtinga rasti. Maža to, vienas pilnametražis 4K raiškos filmas užima per 100 GB vietos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius