-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michaelas Jacksonas bijojo mirti per anksti, sako jo buvusi žmona

Michaelas Jacksonas sakė savo buvusiai žmonai Lisai Marie Presley, kad bijo mirti per anksti – kaip jos tėvas „Rokenrolo karaliumi“ tituluotas Elvis Presley.
Elvis Presley
Elvis Presley. / „Scanpix“ nuotr.

L.M.Presley santuoka su M.Jacksonu truko vos dvejus metus – 1994–1996 metais. Socialiniame tinkle „MySpace“ paskelbtame tinklaraščio pranešime, pavadintame „Jis žinojo“, buvusi popmuzikos žvaigždės žmona pareiškė, kad M.Jacksonas kadaise prisipažino bijantis staigios mirties.

„Prieš daugelį metų mudu su Michaelu nuoširdžiai pasikalbėjome apie gyvenimą apskritai, – rašo L.M.Presley. – Tiksliai neatsimenu, apie ką buvo tas pokalbis, tačiau jis tikriausiai paklausė apie mano tėvo mirties aplinkybes. Vieną akimirką jis nutilo, labai įdėmiai pažvelgė į mane ir ramiai, beveik neabejodamas pareiškė: „Bijau, kad baigsiu kaip jis – tokiu pat būdu, kaip jis.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Lisa Marie Presley ir Michaelas Jacksonas santuokos metu
Lisa Marie Presley ir Michaelas Jacksonas santuokos metu.

50 metų M.Jacksonas netikėtai mirė ketvirtadienį, kaip manoma, sustojus širdžiai. Gerbėjai visame pasaulyje gedėjo ir reiškė pagarbą savo dievaičiui, o milžiniška sielvarto banga privertė prisiminti 42 metų E.Presley mirtį 1977-aisiais.

L.M.Presley savo tinklaraštyje taip pat griežtai paneigė nesiliaujančius gandus ir prasimanymus apie jos santuoką su M.Jacksonu. Kai kurie kritikai M.Jacksono sprendimą susituokti su kito legendinio atlikėjo dukra vadino ryšių su visuomene akcija, turėjusia pataisyti žvaigždės įvaizdį po 1993 metais kilusio skandalo dėl įtariamos dainininko pedofilijos.

„Dabar noriu pasakyti, ko niekada nesakiau anksčiau, nes noriu kartą ir visiems laikams paskelbti tiesą“, – rašo L.M.Presley.

„Mūsų santykiai nebuvo „apgaulė“, kaip skelbė žiniasklaida. Taip, šie santykiai buvo neįprasti – du neįprasti žmonės, kuriems „normalus gyvenimas“ nebuvo būdingas arba pažįstamas, užmezgė ryšį, o jis tikriausiai netgi kurį laiką įtariai delsė. Kaip bebūtų, tikiu, kad jis mane mylėjo, kaip ir aš jį – nes jis galėjo mylėti bet ką, o aš jį labai mylėjau.“

„Norėjau išgelbėti jį nuo neišvengiamybės, kuri ką tik nutiko“, – pridūrė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius