-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 02

Trečiadienio vakarą kauniečius gąsdino kaukėti „Aro“ automatininkai (nuotraukos)

Trečiadienio vakarą pro Kauno HES važiuodami kauniečiai tarpusavyje svarstė, kad antrame pagal dydį Lietuvos mieste vėl galėjo būti įvykdytas koks nors rezonansinis nusikaltimas. Mat čia viešosios policijos pareigūnai, į pagalbą pasitelkę kaukėtus „Aro“ automatininkus, pasirinktinai tikrino pro šalį važiuojančius automobilius.
Policija ir „Aras“ tikrina automobilius prie Kauno HES
Policija ir „Aras“ tikrina automobilius prie Kauno HES. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

15min.lt redakcijai pasidomėjus, kas atsitiko, Kauno policijos pareigūnai užtikrino, kad mieste tikrai nėra įvykdytas joks stambus nusikaltimas. Pasak pareigūnų, vyksta eilinė prevencinė policijos akcija. Esą tikrinami vairuotojų dokumentai, blaivumas, automobiliuose ieškoma galimai vežamų ginklų, narkotikų ir pan.

Prie Kauno HES dirbantys pareigūnai iš tiesų stabdė ne visus automobilius. Iš pradžių sustabdę automobilį BMW ir jį patikrinę, pareigūnai netrukus jau stabdė Ford Focus.

Paprašę išlipti visų keleivių iš mašinos, „Aro“ automatininkai įdėmiai apžiūrėjo automobilio saloną, patikrino bagažinę. Nieko įtartino neradus, automobiliams leidžiama važiuoti toliau.

Miesto gyventojai 15min.lt informavo, kad viešosios policijos pareigūnai su „Aro“ kovotojais trečiadienio vakarą automobilius tikrino ne tik prie HES, bet buvo įsitaisę prie visų išvažiavimų iš Kauno–Raudondvario pl., Veiverių pl., Jonavos g. ir pan.

Paprastai į eilines prevencines policijos akcijas Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ kovotojai nėra kviečiami. Todėl jų pasirodymas Kauno gatvėse daug ką nustebino.

„Gal tai iš tiesų tik eilinė akcija. Gal jie turi informacijos ir tikisi, kad pro šalį važiuos kokia nors stambi žuvis? O kol ji atvažiuos, galima patikrinti ir kitas mašinas. Tačiau apie kaukėtus „Aro“ automatininkus jau šneka pusė Kauno. Tad klausimas, ar ta stambi žuvis įklius“, – svarstė prisistatyti nepanorę kauniečiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius