-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nelaime Vilniuje baigėsi noras išbandyti sportinį automobilį (nuotraukos)

Trys žmonės buvo sužaloti (vienas iš jų sunkiai) sekmadienio vakarą Vilniuje galingam sportiniam automobiliui įsirėžus į stulpą. Nelaimė įvyko, kai vairuotojas bandė sužinoti, kiek automobilis „traukia“.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nelaimė įvyko apie 19.30 val. Žirmūnų gatvėje. Galingam sportiniam automobiliui Nissan 300 ZX įsirėžus į stulpą, Žirmūnų mikrorajono ramybę sudrumstė policijos, greitosios pagalbos ir ugniagesių gelbėtojų automobilių sirenos.

Apie nelaimę sostinės specialiosioms tarnyboms pranešė pravažiuojantys žmonės. Jie teigė, kad automobilis taip sumaitotas, jog iš pradžių net buvo neaišku, kiek žmonių yra viduje – du ar trys.

Ugniagesiai gelbėtojai teigia iš metalo laužo krūvos išvadavę užspaustą merginą. Greitosios pagalbos medikai po avarijos į ligoninę nuvežė tris žmones – du vaikinus ir merginą. Sunkiausiai nukentėjo vairuotojas. Jis į ligoninę išvežtas jau praradęs sąmonę. Kiti nukentėjusieji sužaloti lengviau.

Vilniaus policija dėl nelaimės pradėjo ikiteisminį tyrimą. Pareigūnų turimais duomenimis, automobilį jo savininkas norėjo parduoti. Nelaimė įvyko mašiną bandant. Esą jaunuoliai norėjo sužinoti, „kiek automobilis traukia“.

Pareigūnai teigia, kad šią versiją dar reikia patikrinti. Kol kas aišku viena: prieš automobiliui įsirėžiant į stulpą, mašinos greitis buvo tikrai ne 50 km/val., o žymiai didesnis.

Mašinos pardavėjas internete skelbė, kad šis 1990 m. pagamintas 3 l kabrioletas yra iš tiesų greitas. Esą iki šiol nedaužta 400 AG mašina 100 km/val. pasiekia per 4,5 sekundės.

Į avariją patekusių jaunuolių duomenys dar tikslinami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius