Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2008 12 17

Visos Lietuvos miestų eglutės - tik 15min.lt!

Gyvų žinių portalas 15min.lt kviečia Kalėdų laukti drauge, o kad laukimas neprailgtų - "penkiolikminutininkai" skatina savo skaitytojus fotografuoti šventines eglutes ir jų nuotraukas siųsti į gražiausios kalėdinės žaliaskarės rinkimus. Dėmesio! Prie šios šiltos akcijos prisidėjo ir Lietuvos miestų savivaldybės!
Vilniaus Katedros aikštės eglutė
Vilniaus Katedros aikštės eglutė / 15min skaitytojo nuotr.

Specialioje "15min.lt" galerijoje jau puikuojasi Kalėdų laukiančios žaliaskarės iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Pasvalio, Jonavos, Šilutės, Šilalės, Kupiškio, Ignalinos, Kelmės, Mažeikių, Vilkaviškio ir kitų Lietuvos kampelių. Ačiū miestų ir rajonų savivaldybių darbuotojams už entuziazmą ! O tų, kurie dar nespėjo įamžinti savo eglutės, prašome paskubėti.

Mieli skaitytojai, prisijungti prie šios imbieriniais sausainiais kvepiančios šventinės akcijos galite ir jūs. Nufotografuokite savo miesto pagrindinėje aikštėje ar skvere stovinčią žaliaskarę ir atsiųskite ją mums adresu eglute@15min.lt. Surinkime visas Lietuvos eglutes į vieną vietą! Juk smagu Kalėdų laukti kartu.

P.s. Iniciatyviausių nepaliksime be dovanų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius