-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 22

Airijos policija ieško airio ir lietuvės: poros dingimas siejamas su organizuota nusikalstama grupuote

Airijos policija baiminasi dėl praėjusią savaitę dingusios poros, rašo porralas independent.ie. Paskutinį kartą viešumoje 34-erių Willimas „Willie“ Maughanas iš Dublino ir 21-erių jo mergina iš Lietuvos Anna Varslane pastebėti balandžio 14 d., antradienį.
Airijos policija.
Airijos policija. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Dublinas

Nors airių portalas rašo, kad tai – lietuvė, greičiausiai mergina – Latvijos pilietė. Šaltiniai tarp pareigūnų atskleidė, kad tiriamos galimos poros dingimo sąsajos su organizuota nusikalstama grupuote.

Šaltiniai, kurie artimi W.Maughanui, taip pat patvirtino, kad turi informacijos apie gaują, kuriai mesti įtarimai įvykdžius nužudymą. Dingęs vyras turėjo problemų dėl narkotikų, tačiau į rimtus nusikaltimus esą nebuvo įsitraukęs. Vis dėlto praėjusiais metais jis buvo siejamas su svarbiausiu įtariamuoju nužudymo byloje.

Jo tėvai ir šeima labai sukrėsti, jie mano blogiausia, tačiau meldžiasi, kad įvyktų geriausia, – kalbėjo šaltinis.

Žinojo per daug

Airijos policija nemano, kad dingęs vyras dalyvavo vykdant nusikaltimą, tačiau baiminasi, kad jis galėjo būti pagrobtas minėtos grupuotės, nes žinojo per daug. Grupuotės vadeiva buvo įsitraukęs į prekybą narkotikais. Tyrėjai taip pat aiškinasi dingusio vyro sąsajas su kitu pavojingu nusikaltimu pietvakarių Dubline.

Nepasirodė susitikime su motina

Apie tai, kad W.Maughanas dingo, balandžio 14 d. pranešė jo šeima. Jis buvo susitaręs susitikti su motina, grįžusia iš kelionės. Vis dėlto jos sūnus taip ir nepasirodė. A.Varslane neturi šeimos Airijoje, čia gyveno jos motina, tačiau mirė.

W.Maughano šeimą šaltiniai apibūdina kaip „labai gerbiamą ir padorią“, kuri padėjo vyrui kovoti su priklausomybe narkotikams.

„Jo tėvai ir šeima labai sukrėsti, jie mano blogiausia, tačiau meldžiasi, kad įvyktų geriausia“, – kalbėjo šaltinis.

„Jie išgyvena košmarą“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius