-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 22

Eksperimentas: Anglijos lietuvės Kūčių vakarienę keičia į seksą už pinigus

Artėjant žiemos šventėms Anglijos lietuvių grupėse socialiniuose tinkluose pasipylė vyrų, šventėms ieškančių draugijos už pinigus, pasiūlymai. Norėdama išsiaiškinti, ar į tokius pasiūlymus atsiliepia lietuvės, atlikau eksperimentą. Sukūrusi netikrą vyro anketą keliose grupėse pasiūliau moterims smagiai praleisti laiką Kūčių bei Kalėdų dienomis už 500 svaro sterlingų atlygį.
Seksas už pinigus
Seksas už pinigus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nusižiūrėjusi kitų vaikinų skelbimus ir pasivadinusi Mariumi, sukūriau tekstą: „Sveikos, merginos! Gruodžio 24–26 dienomis ieškau draugės smagiam laiko praleidimui. Mokėsiu po £500. PM“. Ir pradėjau laukti.

Po tokiais skelbimais dažnai pasipila komentarų lavina. Vyrai palaiko tokį atvirą pasiūlymą ir tiki, kad užsidirbti norinčios moterys pasipils lyg iš gausybės rago. O moterys – smerkia atvirą pinigų už „smagų laiko praleidimą“ siūlantį vyriškį.

Domina amžius ir šeimyninis statusas

Pernai atlikau labai panašų eksperimentą, apsimesdama mergina, siūlančia intymias paslaugas „už paramėlę“. Tuomet per pirmas 20 valandų nuo skelbimo pasirodymo vos viename portale į mane kreipėsi 40 emigrantų.

Moterys šį kartą kur kas vangiau reagavo į įtartiną galimybę užsidirbti. Įkėlus skelbimą į septynias skirtingas Jungtinės Karalystės lietuvių grupes su tūkstančiais narių, į mane kreipėsi vos keturios moterys. Jų visų vardus tekste pakeičiau.

Nenuostabu, kad pokalbį visos moterys pradėjo panašiai – domėjosi, kokį pasiūlymą turiu omenyje. „Labas, čia tie 500 už kartą ar už dieną ir ką reikės daryti?“, – klausė 41-erių, pagal anketoje pateiktą pavardę, ištekėjusi Irena. Tiesa, pasiteiravus, kodėl šeimą turinčią moterį domina tokie pasiūlymai, moteris tvirtino, kad nebėra ištekėjusi. Paaiškinus, kad ieškau moters kompanijos šventėms, o daryti reikės tai, ką sugalvosime patys, Irena susidomėjo mano amžiumi.

41-erių moteris abejojo ar būtų tinkama santykiams už pinigus.
41-erių moteris abejojo, ar būtų tinkama santykiams už pinigus.

„Kur tu gyveni, o merginos ieškai tik šventėms, tai turi žmoną?“, – klausimus moteris bėrė taip greitai, kad vos spėjau atsakinėti: „Niekad nebuvau vedęs, man 37, gyvenu rytuose, merginos ieškau tik šventėms ir už pinigus, nes taip greitai nerasiu kitokios. Turiu atsidėjęs 1500 merginai, tai domina mano pasiūlymas?“

Suabejojusi savimi moteris suskubo patikslinti: „Aš gal netinkama už pinigus... Nesu manekenė“ ir paprašė atsiųsti savo nuotrauką, „tik tikrą“, – pridūrė. Nusiunčiau internete rastą kasdienę nuotrauką, iš kurios šypsojosi nesiskutęs, sportine apranga vilkinis, simpatiškas 37-erių į lietuvį panašus vyras, sėdintis pirties prieangyje, greičiausiai, vakarėlio metu. Ją gavusi Irena padėkojo ir dingo kaip į vandenį.

Ieškojo rimtų santykių dykai

Dar dvi merginos parašė vedamos neaiškių tikslų, tarsi nesuprasdamos arba apsimesdamos, kad nesupranta, ką reiškia mano pasiūlymas. „nu nu idomu kuom tos kaledos cia baigtusi ir kokia intriga cia rezgi“, – smalsavo Ilona Ta Pati socialiniame tinkle save vadinanti emigrantė.

Labas, čia tie 500 už kartą ar už dieną ir ką reikės daryti?

Paaiškinus, kad intrigų nerezgu, pateikiau paprastą pasiūlymą su konkrečia suma, Ilona susidomėjo, ar neieškau rimtų santykių. „Na, o šventėms nebereikalinga?“, – klausė moteris, o man patvirtinus, kad reikalinga, nudžiugo ir pasiūlė susipažinti.

Apsikeitus vardais, kurie aiškiai matomi abiejose anketose, grįžau prie pasiūlymo kartu praleisti šventes. Moteris, kuri tik ką norėjo bendrauti artimiau, bet už dyką, įtūžo. „sulaukiau daug cia pasirasyiu po tavo postu visi galvoju kad as cia jau leksiu uz £ su visai bet kaip zmones duoda vaizdu kai netingi nieko neveiksiu greiciausia pas draugu vaziosiu“, – nerišliai rašė Ilona.

Pati parašiusi žinutę dėl pasiūlymo lietuvė įsižeidė.
Pati parašiusi žinutę dėl pasiūlymo lietuvė įsižeidė.

Pasiteiravau jos, kam apskritai man rašė ir gaišo laiką, jeigu toks pasiūlymas jai neįdomus ir, regis, įžeidžiantis. „As nei su vienu neketinu lekti zodis suaidometi tai tolyg nereiskia daryt jei tai kazka keicia sorry istrinsiu ir kaip sakant sekmes paieskuose. ka tu cia db kalbi tai taip or gaunas jei pazinciu ieskai uz £ nes lygini vos ne su baldu pirkimu“, – atšovė moteris, kai palyginau jos susidomėjimą mano skelbimu su klausinėjimu dėl buto, kurio nė neketina nuomotis. Tuo mūsų pokalbis ir baigėsi.

Draugas – ne kliūtis seksui už pinigus

Bene įdomiausia į mano skelbimą atsiliepusi moteris, socialiniame tinkle pasivadinusi Tiesiog Ligita Nelysk, pokalbį pradėjo taip pat, kaip ir kitos – pasiteiravo, kokią pramogą čia sugalvojau. Paklausta, ar ją domina mano pasiūlymas ir ar turi, su kuo sutikti šventes, Ligita atsakinėjo dviprasmiškai: „Ne viena, bet užsidirbti niekam nepakenktų. Ne tam parašiau, klausiu pirmiau, kas per pramoga? O ką domintų pasiūlymas, neįsivaizduoju.“

Kai atvirai pasakiau, kad ieškau merginos vakarienei, pramogoms mieste ir seksui, emigrantė nustebo mano siūlomos pinigų sumos dydžiu.

Su tokia suma tai cia skamba kaip vos ne su visa komanda pergulet reiktu. Jei kuria ir domina pinigai tai vistiek nori zinoti kaip kas,ar tai nepavojinga ir panasiai,ar ne blogietis esi. Juk ne visom po**j kas per vienas tokias pramogas siulo. Bet vistiek per brangei pasiryzes. Kazko tu labai daug tikiesi.. ..arba droztis reiks kas 10 min“, – abejojo kalbos kultūra nepasižyminti mergina.

Kalbos kultūros stokojanti lietuvė sutiko iškeisti Kūčias su šeima į seksą už pinigus.
Kalbos kultūros stokojanti lietuvė sutiko iškeisti Kūčias su šeima į seksą už pinigus.

Iš pradžių tikinusi, kad mano pasiūlymas nedomina, Ligita atsargiai domėjosi, ar radau daugiau moterų, uždavė įprastus klausimus, prašė papasakoti apie save.

„Esu vienišas, 35-erių, niekad nevedęs, gyvenu Londone jau 4 metus. Merginos čia susirasti nesiseka. Turiu nuolatinį darbą statybose. Vairuoju. Kas dar domina?“, – pasakojau išgalvotojo Mariaus istoriją. Pateikta informacija Ligitą tenkino, tad ji tik paprašė nuotraukos. Nusiunčiau tą pačią, vyruko su sportine apranga.

Moters istorija švelniai tariant, nustebino. Ji neslėpė turinti šeimą – draugą ir sūnų, kuris šiuo metu Lietuvoje. Taip pat, esą, Londone gyvena jos brolis su seserimi.

Darbo emigrantė neturi, o po Naujųjų reikės grįžti į Lietuvą, „tad mano interesai jau turėtų būti aiškūs, bet vienintelė bėda – man liko tik kokį planą sugalvot, dėl ko negalėčiau būt pas sesę per šventes“, – rašė ji planuodama iškeisti gražiausias metų šventes su šeima į 500 svaro sterlingų atlygį už dieną.

Susirašinėjimas su šeimą turinčia moterimi.
Susirašinėjimas su šeimą turinčia moterimi.

Pradėjus tartis dėl galimo plano, Ligita pasiūlė susitikti šalia rajono, kuriame ji gyvena. Nustebau, mat jei jos vaikinas bei artimieji gyvena netoliese, galėtų pamatyti ją su svetimu vyru. Nors moteris man siūlė nesijaudinti, esą, taip tikrai nenutiks, kilo įtarimų.

Jos nuotraukų galerijoje radau ir vaikino fotografiją. Švelniai tariant, šis atrodė grėsmingas, skusta galva, plačių pečių ir pavojingu žvilgsniu. Tuomet prisiminiau istoriją, kai Londone gyvenanti porelė tokiu būdu apiplėšinėjo vyrus.

Mergina susitardavo su jais susitikti intymiems santykiams už pinigus, o atėjus į pasimatymo vietą pasirodydavo jos vaikinas, sumušdavęs ir apiplėšdavęs grynųjų atsinešusius vyrus. Nukentėjusieji nesikreipdavo į policiją, mat mergina jiems pagrasindavo, kad apkaltins bandymu išprievartauti, o ir patys sekso pirkėjai bandė padaryti nusikaltimą.

Sutarėme su Ligita susitikti vietoje, kurią ji pati išsirinks, kad jai nebūtų baisu ir pavojinga.

„Tikiuosi vartoji alko? Nes man asmeniškai tai reiks. Kartu atsigersim“, – detales pasitikslino mergina ir pridūrė, kad jeigu mus pamatytų jos vaikinas, abiems blogai baigtųsi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius