-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 29

Lietuvio, įtariamo Lisos Holm nužudymu, darbdavys: „Jis buvo ramus, paslaugus žmogus ir geras draugas“

Lietuvio, kuris įtariamas nepilnametės švedės Lisos Holm nužudymu, darbdavys jį apibūdino kaip ramų, darbštų žmogų ir gerą draugą, skelbia portalas aftonbladet.se.
Įtariamasis lietuvis Lisos Holm byloje N.B. ir jo žmona I.B.
Įtariamasis lietuvis Lisos Holm byloje N.B. ir jo žmona I.B. / „Facebook“ nuotr.

Lietuvis anksčiau nebuvo pakliuvęs į Švedijos teisėsaugos akiratį. Pats lietuvis tvirtino niekada nebandęs narkotikų, o alkoholį vartojantis tik ypatingomis progomis. Jis pasakojo jautęsis pakankamai ekonomiškai stabilus – neturėjo paskolų ar skolų.

35-erių vyras, šiuo metu esantis už grotų, tiek fiziškai, tiek psichiškai sveikas, nors šiuo metu patiria nerimą ir stresą dėl įtarimų nusikaltimu. Į Švediją lietuvis atvyko 2010-aisiais. Švedijoje jis gyveno kartu su broliu ir savo žmona. Dažnai lankėsi pas tėvus Lietuvoje.


Lietuvio darbdavys teigė, kad jis sėkmingai praėjo bandomąjį laikotarpį. Darbuotoją jis apibūdino kaip darbštų, punktualų, sąžiningą ir labai kompetentingą. Laikui bėgant jie esą tapo gerais bičiuliais. 35-erių vyras būdavo ramus ir paslaugus.

Darbdavys taip pat sakė, kad yra giliai sukrėstas tragiško įvykio – L.Holm nužudymo.

Neseniai skelbta, kad Švedijos prokuratūra gavo skrodimo duomenis ir dabar tiksliai žino, kaip buvo nužudyta septyniolikmetė L.Holm. Gavęs šiuos duomenis, prokuroras nutarė prašyti teismo dar mėnesiui pratęsti merginos nužudymu įtariamo 35 metų lietuvio suėmimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius