Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 01

Lietuvis „Porsche“ vairuotojas atsidūrė Airijos teisme dėl greičio matuoklių indikatoriaus

Lietuvis Audrius Karosas Airijoje atsidūrė teisme, nes naudojosi greičio matuoklių indikatoriumi. Jis tvirtino nežinojęs, kad juo naudotis nelegalu. Teismas pasigailėjo neteisėtai minėtą prietaisą savo automobilyje įsirengusio vairuotojo – atsižvelgiant į jo prašymą, vietoj baudos, jam leista paaukoti pinigų labdarai.
Airijos policija
Airijos policija / „Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia portalas irishtimes.com, Dubline gyvenantis 35-erių lietuvis nežinojo, kad nelegalu naudotis prietaisu, kuris gali perspėti, jei netoliese yra veikiančių greičio matuoklių. 

Teismas nusprendė, kad jis pažeidė greičio matuoklių apsaugos taisykles. Pareigūnams lietuvis įkliuvo praėjusių metų gegužės 14 d.

A.Karosas, kilęs iš Lietuvos, tačiau jau 12 metų gyvena Airijoje, automobilyje „Porsche Boxster“ ant priekinio stiklo buvo įsirengęs minėtą prietaisą. Lietuvis esą nežinojo, kad tai neleistina, kadangi Lietuvoje, naudodamas jį, neturėjo problemų.

A.Karosas anksčiau teisėsaugai nėra įkliuvęs. Užuot sumokėjęs baudą, jis pareiškė norintis paaukoti pinigų labdarai. Teismas pasigailėjo jo ir leido jam paaukoti 150 eurų labdarai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius