-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 08

Mergina, dėl kurios prie klubo Anglijoje vienu smūgiu užmuštas lietuvis, teisme stojo ginti žudiko

Sarah Haynes, kurios pavydus vaikinas pernai vasarą prie naktinio klubo užmušė „Amazon“ dirbusį jauną lietuvį Tomą Jušką, teisme tvirtina, kad už nužudymą teisiamas jos širdies draugas Cortney Batcheloras – nuostabus žmogus. „Jis linksmas ir tikrai ne toks, kokį jį nori parodyti laikraščiai“, – teisme aiškino mergina, nusprendusi nesiskirti su C.Batcheloru.
Pora bare
Pora bare / Vida Press nuotr.

Lutono karališkas teismas tęsia lietuvio nužudymo bylos nagrinėjimą. Nusikaltimas buvo įvykdytas pernai vasarą. Bylos duomenimis, T.Juška su draugais linksminosi naktiniame klube. Ten buvo ir kaltinamasis. Aukos jis nepažinojo. S.Haynes tuo metu dirbo prie baro.

S.Haynes teismui pasakojo kaltinamąjį pažįstanti du mėnesius, tačiau pora jie tapo vos dieną prieš T.Juškos mirtį.

Prokuroras pasakojo, kad T.Juška tą vakarą daug gėrė. Jis nežinojo, kad barmenė turi vaikiną, todėl davė jai savo telefono numerį.

„Jis ja susidomėjo, flirtavo su ja, o C.Batcheloras buvo netoliese ir tai pastebėjo“, – sakė prokuroras.

Nutaikęs progą, kad T.Juška išėjo iš klubo, o klubo apsauga nuėjo gesinti kito konflikto, C.Batcheloras priėjo prie lietuvio ir jam trenkė. Smūgis buvo toks stiprus, kad T.Juška iškart prarado sąmonę ir vėliau mirė ligoninėje.

Kaip rašo „Luton On Sunday“, S.Haynes teismui pasakojo kaltinamąjį pažįstanti du mėnesius, tačiau pora jie tapo vos dieną prieš T.Juškos mirtį.

Ji teismui sakė bandžiusi paaiškinti lietuviui, kad jis jos nedomina.

„Cortney matė, kaip jis davė man popieriaus lapelį ir paklausė, kad jis man davė, o aš pasakiau. Jis pasakė Cortney, kad nuveš mane namo. Jis buvo labai atkaklus“, – teismui pasakojo mergina.

Jis protingas, geros širdies ir visada pirmiausiai galvoja apie kitus. Jis nėra agresyvus, niekada nenori veltis į bėdą.

Ji taip pat teismui pareiškė, kad ir toliau yra C.Batcheloro mergina.

„Jis protingas, geros širdies ir visada pirmiausiai galvoja apie kitus. Jis nėra agresyvus, niekada nenori veltis į bėdą“, – gerų žodžių kaltinamajam negailėjo mergina.

C.Batchelorui kaltinimai pateikti dėl netyčinės žmogžudystės, nes vaikinas smogdamas nenorėjo ko nors nužudyti.
C.Batcheloras per apklausas pasakojo, kad iš klubo išėjo tam, kad išsikviestų taksi, o tuo metu T.Juška esą jį provokavo muštynėms. Smogdamas pats jis tikino tik gynęsis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius