-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 10

Nesupratęs ženklo anglų kalba lietuvis vilkiku Škotijoje vos neišvertė paminklo kariams

Vilkiko vairuotojas iš Lietuvos Audrius Švėgžda vairuodamas 15 tonų sveriančią transporto priemonę Škotijos Garmoto kaime, nesugebėjo perskaityti įspėjamojo ženklo ir sutraiškęs tris šiukšlių konteinerius, išvertęs du kelio ženklus, sulaužęs vartus ir sodo ir paminklo tvoreles vos nesirėžė į Pirmojo pasaulinio karo atminimui pastatytą kryžių, skelbia pressandjournal.co.uk.
Vilkiką Škotijoje vairavęs lietuvis vos neišvertė paminklo
Vilkiką Škotijoje vairavęs lietuvis vos neišvertė paminklo

Vilkikas įstrigo siauroje gatvelėje, prie kurios kabėjo įspėjamasis ženklas anglų kalba, nurodantis, kad sunkiasvorėms transporto priemonėms į dešinę sukti draudžiama. Transporto priemonę šiaip ne taip pavyko išgabenti tik praėjus kelioms valandoms po įvykio.

Manoma, kad avariją vilkiko vairuotojas sukėlė dėl to, kad nesupranta angliškai, o vairuodamas tiesiog sekė prieš jį važiavusį krovininį autobusiuką ir neatkreipė dėmesio į sukti draudžiantį ženklą.

Įspėjamasis ženklas
Įspėjamasis ženklas

Pats vairuotojas teisinosi, kad taip bet kada gali nutikti bet kuriam vairuotojui.

Kaimelyje ši avarija tapo dideliu įvykiu.Lietuvio sukelta avarija kaimelyje sutraukė galybę žiūrovų. Dalis škotų lietuvį užjautė, o kiti tik stebėjosi jo žioplumu.

Tiesa, kad ir kokia juokinga atrodytų ši istorija, Pirmojo pasaulinio karo paminklo tvorelę dar šiemet atnaujinę kaimo visuomenininkai ją pavadino tragedija. Jie viliasi, kad draudimas nuostolius atlygins laiku ir per lapkritį minimas Pirmojo pasaulinio karo pabaigos metines aplinka jau bus sutvarkyta.

Išlaužyta tvorelė
Išlaužyta tvorelė

Policija dėl įvykio tyrimo nepradėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius