-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 07 /13:16

Ataka prieš NATO pajėgas Kabule – sužeisti 3 žmonės

Vienam Talibano mirtininkui antradienį susisprogdinus Kabule per išpuolį, nukreiptą prieš NATO pajėgas, nukentėjo tris žmonės, pranešė pareigūnai. Ši ataka buvo įvykdyta Talibanui, kaip jau tapo įprasta, vasarą suintensyvinus savo operacijas Afganistane.
Išpuolis prieš NATO pajėgas Kabule
Išpuolis prieš NATO pajėgas Kabule / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sprogdinimas sostinės pietrytiniame rajone buvo jau trečioji reikšminga ataka Kabule per pastarąsias tris savaites. Prieš savaitę kita NATO kolona buvo atakuota mirtininko sprogdintojo kelyje į oro uostą.

Talibanas prisiėmė atsakomybę dėl išpuolio savo „Twitter“ paskyroje paskelbtoje žinutėje. Po sprogimo gatvė buvo nuklota nuolaužomis ir stiklų šukėmis, o vienas baltas visureigis buvo smarkiai sulamdytas ir liepsnojo.

Kabulo policijos atstovas Ebadullah Karimi sakė, kad pietrytinėje Kabulo dalyje sprogmenų prikrautą automobilį detonavęs mirtininkas sužeidė tris žmones. Pasak jo, sužeistieji yra „užsieniečiai“, bet jų tapatybė ir pilietybė nebuvo patvirtinta.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius