Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Oligarcho Igorio Kolomoiskio spjūvis Ukrainos prezidentui Petro Porošenkai: „Nustokite meluoti“

Dniepropetrovsko srities gubernatorius oligarchas Igoris Kolomoiskis ir Ukrainos prezidentas Petro Porošenka susikibo dėl padėties Rytų Ukrainoje. I.Kolomoiskis pareiškė, kad Kijevas slepia tiesą apie tai, kas vyksta Donbase.
Dnipropetrovsko gubernatorius Igoris Kolomoiskis
Dniepropetrovsko gubernatorius Igoris Kolomoiskis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Nustokite meluoti apie decentralizaciją, nustokite meluoti apie sėkmę per ATO operacijas, aukų skaičius. Mes turime surinkę tikslius duomenis apie Ukrainos armijos ir saugumo situaciją“, – pareiškė I.Kolomoiskis, kurį cituoja naujienų agentūra „Unian“.

Naujienų agentūra taip pat skelbia, kad duodamas išskirtinį interviu TSN I.Kolomoiskis sakė, kad pernelyg užsiciklinta, jog Donbase viskam vadovauja Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

„Nemanau, kad turime prognozuoti V.Putino veiksmus. Turime du subjektus, kurių mes nepripažįstame – apsišaukėliškų Donecko ir Luhansko respublikų. Deja, jos susikūrė ir egzistuoja. Man atrodo, kad mes pernelyg užsiciklinę, kad V.Putinas viską reguliuoja ir kad derybos turėtų būti vedamos tik su juo“, – kalbėjo I.Kolomoiskis.

Jis teigė, kad derybos iš tiesų yra būtinos. „Nepaisant to, kad jie negali laisvai veikti. Virš jų gi yra V.Putinas, už kiekvieno iš jų yra V.Putinas (kalbama apie minėtų apsišaukėliškų respublikų vadeivas Aleksandrą Zacharčenką ir Igorį Plotnickį)“, – ironizavo jis.

Jo nuomone, apsišaukėliškų respublikų vadeivos pakeitė retoriką. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius