-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pratybos „Baltijos Piranija“ persikelia į Jonavos rajoną

Nuo antradienio iki spalio 18 dienos įvairiose Jonavos rajono seniūnijose vyks kitas tarptautinių pratybų „Baltijos Piranija“ etapas. Jo metu Lietuvos, Jungtinių Valstijų, Belgijos ir Liuksemburgo kariai treniruosis veikti įvairiose karinėse operacijose.
Iš Centrinės Afrikos Respublikos grįžo Lietuvos kariai
Karys / KOP Aviacijos bazės nuotr.

Krašto apsaugos ministerija atkreipia civilių gyventojų dėmesį, kad spalio 6–12 dienomis Šveicarijos, Kulvos, Žeimių, Bukonių ir Šilų seniūnijose, o spalio 16–18 dienomis Upninkų, Veprių ir Gelvonų seniūnijose ginkluoti kariai treniruosis vykdyti taktinius veiksmus.

Ministerija prašo vietos gyventojų neišsigąsti gausių karinių pajėgų judėjimo ir naudojamų imitacinių šaudmenų garso

Pratybų teritorijoje įvairiu paros metu važiuos Lietuvos kariuomenės ir Belgijos karių technika, kariai bus ginkluoti, naudos pirotechniką ir garsinius šaudmenis, miesteliuose patruliuos pėstininkai. Taip pat per pratybas bus naudojami sraigtasparniai.

Ministerija prašo vietos gyventojų neišsigąsti gausių karinių pajėgų judėjimo ir naudojamų imitacinių šaudmenų garso, tačiau perspėja būti atidiems ir paisyti apribojimų pratybų vietose. Gyventojai kviečiami bendrauti su kariais, sužinoti jų atvykimo tikslus ir taip pat apžiūrėti jų techniką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius