-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 07 /14:41

Prieštaringos žinios: teroristų vadas Igoris Bezleris („Biesas“) – nužudytas ar gyvas?

Ukrainos gynybos ministro patarėjas Aleksandras Daniliukas penktadienį pranešė, kad vienas garsiausių Donbaso teroristų vadų Igoris Bezleris nebegyvas. Pasak jo, teroristų vadas buvo nužudytas po to, kai nepakluso Rusijos kariškių nurodymams, skelbia tvrain.ru.
Iš Rusijos atvykęs teroristų vadeiva Igoris Bezleris
Iš Rusijos atvykęs teroristų vadeiva Igoris Bezleris
Temos: 2 Ukraina Rusija

„Nužudymo priežastimi tapo atsisakymas paklusti Rusijos karinei vadovybei ir viešai pripažinti Horlivkos-Makijivkos teritoriją, kurią kontroliuoja separatistai, Ukrainos teritorija“, – teigė A.Daniliukas.

Tačiau I.Bezlerio atstovė žiniasklaidai Aliona Romanova Rusijos naujienų portalą gazeta.ru tikino, kad I.Bezleris gyvas ir sveikas. Anot jos, ji nuolat su juo palaiko ryšį. A.Romanova tikino, kad Ukrainos jėgos struktūros tokiais pranešimais provokuoja I.Bezlerį padaryti pareiškimą, tačiau nepatikslino, kokį. Ji taip pat neatskleidė, kur šiuo metu yra teroristų vadeiva.

I.Bezleris buvo vienu iš Donecko teroristų vadų. Lapkričio 1 d. dabar Rusijoje esantis Igoris Girkinas (Strelkovas) pranešė, kad I.Bezleris neva pasitraukė iš Ukrainos.

I.Bezleris gimė 1965 m. Simferopolyje. Jis mokėsi Felikso Dzeržinskio  karo akademijoje. Prieš keletą metų išėjo į atsargą būdamas Rusijos kariuomenės papulkininkiu.

Po Maidano įvykių „Biesas“ nuvyko į Krymą, o vėliau grįžo į Horlivką. Jis vadovavo administracinių pastatų užėmimui vykstant prorusiškų jėgų mitingams. Jis buvo vadinamas vienu žiauriausių Rusijos diversantų. Išsiskyrė ūmiu būdu ir sadistiniu elgesiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius