Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Slovjanske teroristai pasirengė susprogdinti chemikalus: išdalintos dujokaukės ir apsaugos nuo cheminių medžiagų komplektai

Antradienio vakarą Slovjanske teroristai ketina įvykdyti cheminę ataką – susprogdinti talpas su sieros rūgštimi, esančias vienos Chemijos gamyklos teritorijoje.
Teroristas Slovjanske
Teroristas Slovjanske / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia naujienų agentūra „Unian“, TSN korespondentas pranešė, kad 19.30 val. vietos laiku teroristams buvo dalijamos dujokaukės ir apsaugos nuo chemikalų komplektai.

Skelbiama, kad vienas tardomas separatistas pripažino, kad miesto pakraštyje planuojama susprogdinti chemikalus, o paskui tuo apkaltinti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas.

Jau anksčiau antradienį skelbta, kad teroristai į Slovjanską atvežė keletą dėžių su nežinoma medžiaga. Pranešta, kad teroristų pagalbininkai skubiai iš miesto evakuoja savo šeimas ir artimuosius.

Šaltinio teigimu, Slovjansko Chemijos gamyklos teritorijoje teroristai jau užminavo indus su chemikalais. Jie bus susprogdinti, kai Ukrainos kariai pradės ataką. Po to esą teroristai kreipsis į Rusiją ir paprašys įvesti kariuomenę bei apginti taikius gyventojus.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius