-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokietija paskelbė prisijungsianti prie kovos su „Islamo valstybe“ Sirijoje

Vokietija paskelbė planuojanti jungtis į Prancūzijos lyderio Francois Hollande'o buriamą plačią koaliciją kovai prieš „Islamo valstybę“ Sirijoje, praneša dw.com.
RAF Tornado naikintuvai
RAF Tornado naikintuvai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Skelbiama, kad Vokietija nuolatinei žvalgybai siųs į Siriją kelioliką karinių lėktuvų „Tornado“, taip pat kuro papildymo lėktuvų bei fregatą. Šis žingsnis gerokai išplės Vokietijos įnašą į kovą prieš džihadistus.

Vokietijos kanclerė Angela Merkel šią savaitę patvirtino savo šalies ryžtą prisijungti prie Prancūzijos vadovo Francois Hollande'o buriamos koalicijos kovai prieš pasaulinį terorizmą. Antradienį F.Hollande'as lankėsi Vašingtone, o ketvirtadienį – Maskvoje susitiko su Rusijos lyderiu Vladimiru Putinu.

Po Paryžiaus atakų lapkričio 13-osios naktį Vokietijos teisėsauga prisijungė prie įtariamųjų paieškų. Kurį laiką buvo skelbiama, kad vienas iš atakos organizatorių – Salahas Abdeslamas – galėjo slapstytis ir Vokietijoje.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius