-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 26

Kaune rengiamas antrasis orientacinis žaidimas dviračiais

Kauno miesto savivaldybės Visuomenės sveikatos biuras kviečia kauniečius į antrąjį orientacinį žaidimą dviračiais „Velo Kaunas 2016“. Nemokamas orientacinis žaidimas vyks liepos 28-osios vakarą. Užimtumo skatinimas yra viena pagrindinių priklausomybių prevencijos priemonių, todėl žmonės kviečiami laisvalaikį leisti sveikai ir aktyviai.
Kelionė dviračiais visada žada daug nuotykių
Orientacinis žaidimas dviračiais/ Asociatyvi nuotr. / 123rf.com

Kaip informuoja Kauno miesto savivaldybė, „Velo Kaunas 2016“ yra pramoginis-kultūrinis renginys, kuriuo siekiama kauniečiams suteikti progą smagiai ir prasmingai praleisti ketvirtadienio vakarą draugų kompanijoje.

Orientaciniame žaidime gali dalyvauti komandos iki 4 žmonių. Dalyviams reikės, vadovaujantis pačiomis įvairiausiomis užduotimis, surasti ypatingas Kauno miesto vietas ir atvykus į jas atsakyti į pateiktus klausimus bei taip įrodyti, kad puikiai pažįsta savo miestą.

Komandos turės per 2 valandas nuo varžybų pradžios grįžti į starto vietą ir atiduoti užduočių lapus.

Renginio startas ir finišas restorane „Miesto sodas“ (Laisvės al. 93). Registracijos pradžia – 18.30 val., startas – 19 val.

Būtina išankstinė registracija adresu: http://velokaunas.orientacines.lt/. Dalyvavimas orientaciniame žaidime nemokamas.

Platesnė informacija: https://www.facebook.com/events/655879437894771/.

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia kauniečius vietoj žalingų įpročių rinktis aktyvų laisvalaikį su draugais ir šeima bei smagiai praleisti laiką dalyvaujant orientaciniame žaidime dviračiais.

Daugiau informacijos: Monika Straupytė, viešųjų ryšių specialistė, tel. (8-37) 454 717, el. p. Monika.Straupyte@kaunovsb.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius