Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 09 02

Rugsėjo 1-oji Kauno apskrityje: pareigūnai sveikino mokinius

Kauno mieste ir apskrityje moksleivius rugsėjo 1-ąją sveikino ir policijos pareigūnai. Pareigūnai ėjo į mokyklas tarė sveikinimo žodžius, ragino mokinius būti budriais ir atsakingais, o pirmokėliams dalijo atšvaitus. Išdalinta beveik 5 000 atšvaitų.
Policijos pareigūnai rugsėjo pirmosios šventėje
Policijos pareigūnai rugsėjo pirmosios šventėje / Kauno apskr. VPK nuotr.

Taip pat pareigūnai jau tradiciškai, kaip ir kiekvienais metais pirmąsias rugsėjo mėnesio savaites budi prie pėsčiųjų perėjų. Šiais metais pareigūnams talkina net baikeriai.

Tačiau tai dar ne viskas, ką rugsėjo pirmąją vykdė policijos pareigūnai. Prie Kauno pilies vyko mokslo metų pradžios šventė „Sveikas, rugsėji“, skirta Mokslo ir žinių dienai, kurią organizavo Kauno miesto savivaldybė ir Kauno vaikų ir moksleivių laisvalaikio rūmai, kurioje taip pat dalyvavo pareigūnai.

Kauno apskrities policijos pareigūnai šią šventę dar vadina tūkstančio šypsenų diena – kuris gi vaikas nesišypsos, pamatęs policijos bičiulį Amsį, galėdamas pasėdėti ant policijos motociklo, įlipti į policijos visureigius, stebėti policijos tarnybinio šuns pasirodymą ar gauti porciją ledų, už teisingą atsakymą į viktorinos klausimus apie saugų elgesį namuose ar gatvėje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius