-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 09 /2015 03 16

Paaiškėjo, kam atiiteko galimybė patekti į iškilmingą „Kino pavasario“ atidarymo ceremoniją

20-ąjį jubilietų švenčiantis festivalis „Kino pavasaris“ savo gerbėjams turi išskirtinę dovaną.
„Kino pavasario“ atidarymo akimirka
„Kino pavasario“ komanda / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Festivalio komanda Lietuvos publikai nuolat stengiasi parodyti ne tik geriausius pasaulio kino meistrų darbus, bet ir įdomiausius lietuvių filmus. Todėl šį kartą „Kino pavasaris“ jungiasi prie naujo lietuviško filmo „Aleksandras Didysis“ palaikymo akcijos. Jauno režisieriaus Vytauto Puidoko entuziazmas ir filmo vizija sužavėjo festivalio komandą. Todėl jie sugalvojo šį projektą paremti originaliu būdu bei tuo pačiu kažkam padovanoti unikalią galimybę sudalyvauti iškilmingame „Kino pavasario“ atidarymo vakare su kviestiniais svečiais Vilniaus Filharmonijoje. Vakaro aprangos kodas: black tie.

„Visą laiką stengiamės ne žodžiais, o darbais palaikyti Lietuvių kino kūrėjus. Organizuojame mokymus, konferencijas, suteikiame galimybes tobulėti, užmegzti vertingus santykius. Kuo stipresnė ir vieningesnė bus mūsų industrija, tuo daugiau kokybiškų lietuviškų filmų galėsime pamatyti ne tik Lietuvos kino teatruose, bet ir užsienio festivaliuose“, – sako savo asmeninę vietą ceremonijoje dovanojantis vykdantysis festivalio direktorius Algirdas Ramaška.

DOVANOJA BILIETUS Į IŠSIRTINĮ „KINO PAVASARIO“ ATIDARYMĄ

Filmo „Aleksandras Didysis“ partneris portalas 15min.lt kartu su „Kino pavasariu“ skelbia aukcioną! Pasiimkite bilietus į išskirtinį „Kino pavasario“ atidarymo vakarą. Du bilietus gaus tas, kas paaukos didžiausią sumą pinigų filmo „Aleksandras Didysis“ gamybai. Norimą pinigų sumą nuo kovo 9 d. iki kovo 15 d. (imtinai) galite paaukoti čia, nepamirškite nurodyti savo kontakto. Du bilietai atiteks tam, kuris iki kovo 15 d. paaukos didžiausią sumą pinigų. Nugalėtojas bus paskelbtas kovo 16 d. portale 15min.lt ir su juos bus susisiekta asmeniškai.

Tai vienintelis būdas patekti į šį šventinį vakarą, kuriame susirinks Lietuvos kino žvaigždės ir tikri kino mylėtojai! Palaikykite lietuvišką kiną ir sudalyvaukite nuostabioje kino šventėje.

NUGALĖTOJAS: ačiū visiems, kurie jau prisidėjo prie filmo gimimo. Net du žmonės nuo kovo 9 d. iki kovo 15 d. investavo į filmą po 100 dolerių, tačiau pirmasis tai padarė Tadas Vanagas, kuriam ir atitenka du kvietimą į iškilmingą „Kino Pavasario“ ceremoniją.

Filmo „Aleksandras Didysis“ anonsas

VIDEO: Alexander The Grand (English sub)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius