-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 06

Iš Klaipėdos į sostinę sparnus pakėlė draugystės pasiuntiniai

Penktadienio rytą nuo savivaldybės administracijos pastato Vilniaus link pajudėjo du autobusai su trijų uostamiesčio mokyklų mokiniais. Į kelionę juos išlydėjo ir atstovauti Klaipėdą paprašė Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas.
Į Vilnių išlydėta Klaipėdos moksleivių delegacija
Į Vilnių išlydėta Klaipėdos moksleivių delegacija / Klaipėdos savivaldybės nuotr.

Apsilankymas Nacionalinėje dailės galerijoje, kur vaikams bus suteikta galimybė papuošti Gediminaičių stulpus pintomis trispalvėmis apyrankėmis – tai apdovanojimas už aktyvų dalyvavimą akcijoje „Lietuvai ir man“.

Nugalėtojais tapo net trijų mokyklų – Ąžuolyno gimnazijos,  Smeltės progimnazijos ir Versmės pagrindinės mokyklos mokiniai. Kiekviena mokykla savivaldybei pateikė po daugiau nei 3 tūkst. apyrankių. Daugiausiai apyrankių – net 3 tūkst. 800 – nupynė „Versmės“ progimnazijos mokiniai.

Vilniuje,  Nacionalinėje dailės galerijoje, jaunieji klaipėdiečiai ne tik puoš Gediminaičių stulpus savo atsivežtomis apyrankėmis, bet ir dalyvaus Kovo 11-oios šveneti skirtame iškilmingame koncerte.

Savivaldybės kvietimu visos uostamiesčio mokyklos ir ikimokyklinės ugdymo įstaigos aktyviai įsijungė į Kovo 11-jajai skirtą akciją ir per kelias savaites savo rankomis nupynė per 25 tūkst. trispalvių apyrankių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius