-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 23

Danės skvere – vaikų turgelis ir renginys visai šeimai

Savaitgalį klaipėdiečiai kviečiami į Danės skverą, kur vyks smagus renginys visai šeimai.
Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namuose
Vaikai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Danės skvere šeimas kviečia vaikų turgelis „Kapitono ir jungų saloje“.

Ši puiki idėja gimė VšĮ „Veiklių mamų klubo“ ir Klaipėdos demokratinės moterų kolegijos iniciatyva. Organizatoriai žada puikų laisvalaikį, kuriame ne tik „edukacinė prekyba“, skatinanti vaikų verslumą, bet ir daug smagių pramogų.

11 val. – startuoja Vaikų turgelis, o 12 val. – griausminga „Kapitono ir jungų salos“ fiesta, kurioje pasipils muzika, šokiai, mamyčių „Gerumo teatro”“pasirodymas, susitikimas su „Linksmųjų pėdučių“ šuniukais, piešimas ant stiklo „Nupiešk Linksmųjų pėdučių šuniuką“, konkursai ir loterijos be pralaimėjimų, „Džiaugsmo dienos siurprizai“.

Renginys nemokamas. Vienintelė sąlyga – plati šypsena ir gera nuotaika.

„Ateikite, pasižvalgykite ir kažką nusipirkite. Pirkdami prisidėsite prie vaikų verslumo ugdymo, suteiksite jiems laimės, savarankiškumo ir pasitikėjimo savimi jausmą“, – kviečia „Veiklių mamų klubas“.

Siekiame, kad vaikai nuo pat mažens suprastų, jog pinigai savaime neateina, kad juos reikia uždirbti, kad juos reikia mokėti tikslingai išleisti.

„Siekiame, kad vaikai nuo pat mažens suprastų, jog pinigai savaime neateina, kad juos reikia uždirbti, kad juos reikia mokėti tikslingai išleisti. Siekiame, kad vaikai nuo mažens mokytųsi verslumo. Todėl, labai nuoširdžiai kviečiame kiekvieną iš jūsų atvesti vaikus prekiauti savo žaislais ir rankdarbiais“, – ragina veiklios mamos.

Visi norintys prekiauti turėtų registruotis el. paštu: veikliu.mamu.klubas.klaipedoje@gmail.com (nurodyti vaiko vardą, pavardę, savo kontaktinį tel. nr., kuo prekiausite).

Daugiau informacijos Facebook profilyje arba el. paštu veikliu.mamu.klubas.klaipedoje@gmail.com (tel. +370 610 80050).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius