Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 06 30

Arūnas Valinskas. Pinigai už Donato Čižausko atminimo koncertą – jau šeimoje

Būna dienų, kai net ranka nekyla rašyti ironiškų ar kritikuojančių komentarų, norisi pamiršti visokias valdžios daromas nesąmones ir nesibaigiančias gyvenimo problemas. Tiesiog norisi parašyti apie kažką gražaus ir labai šviesaus, ką visi kartu padarėme. Šiandien yra būtent tokia diena.
Arūnas Valinskas ir Donatas Čižauskas
Arūnas Valinskas ir Donatas Čižauskas / Asmeninio albumo / I.Gelūno nuotr.

Deja, bet ši diena kilo iš tamsos, kai sausio 2-ąją savo šeimą, draugus ir gerbėjus paliko grupės „Du Donatai“ narys ir dainų autorius Donatas Čižauskas. Artimiesiems ir jį pažinojusiems visam gyvenimui liks klausimas „Kodėl?“, bet į jį jau niekas neatsakys. Netekties nebegrąžinsi, bet ją praskaidrinti galima. Apie tai ir yra šis rašinys bei nuoširdžiausia padėka visiems.

Prie Donato kapo šeimos nariams ir artimiesiems, pasitarę su Žilvinu Žvaguliu, pažadėjome, kad balandžio 1 d. numatytas koncertas „Žalgirio“ arenoje būtinai įvyks. Sutarėme, kad tai bus Donato Čižausko draugų, atliekančių jo dainas, koncertas, skirtas jo atminimui, o surinkti pinigai bus skirti dukrelei Atėnei. Ji pati dalyvavo koncerte ir visa salė braukė ašaras, kai dukrelė dėkojo žiūrovams „ačiū, kad atėjote į mano tečiaus koncertą“. Ko gero, tai yra jautriausia akimirka per visus mano darbo scenoje dešimtmečius.

Bilietus į koncertą iššlavė akimirksniu, o norinčius dalyvauti atlikėjus buvo net sunku sutalpinti į programą, visiems Jiems – nuoširdžiausia padėka komentaro pabaigoje. Pažadas dėl koncerto ir paramos šeimai buvo duotas viešai, todėl šiandien visiems viešai galiu pranešti, kad koncerto rengėjai savo pažadą įvykdė ir po daugybės formalumų pinigai jau – šeimos nurodytoje dukrelės sąskaitoje.

O dabar detaliai apie tai, kaip viskas vyko, ir tai, kas lietuviams rūpi labiausiai – apie pinigus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius