Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 06 16

Arūnas Valinskas. Tikrasis Andriaus Tapino planas

Prasidėjus visam „čekiukų“ skandalui „Skaidrinam“, kuris vos neprivedė šalies prie pirmalaikių Seimo rinkimų ir Vyriausybės griūties, visi suskubo spėlioti, ką čia sugalvojo viso šito perversmo iniciatorius Andrius Tapinas. Ko jis siekia?
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Karas Ukrainoje, artėja NATO susitikimas Vilniuje, o jis užsiima velnias žino kuo. Ir, kas keisčiausia, drožia iš eilės visus nesirinkdamas, nuo konservatorių iki socdemų ir visus kitus tarp jų esančius, be jokių „myliu–nemyliu“.

Visi, kurie bent viena akimi stebi karo veiksmus Ukrainoje, puikiai žino tokią sąvoką „karo rūkas“, kai prieš kažkokius veiksmus skleidžiama visokia klaidinanti informacija. Arba priešingai – demonstratyviai skelbiamas tikras būsimųjų veiksmų planas, kuris iš pirmo žvilgsnio yra sunkiai tikėtinas.

 Vyginto Skaraičio nuotr. /Andrius Tapinas, Arūnas Valinskas
Vyginto Skaraičio nuotr. /Andrius Tapinas, Arūnas Valinskas

Tai va, atskleisiu tikrą tiesą apie tai, ką sumąstėme su A.Tapinu ir kuo čia dėtas tas „čekiukų“ skandalas. Mes pasirinkome antrą variantą – pasakysime viską, kaip yra, norite tikėkit, norite ne.

Visų pirma, reikia diskredituoti visą politinę sistemą iš pašaknų, o kas geriau tai padarys nei nepasitikėjimas pačia artimiausia valdžia – savivalda. Padaryta! Juk lietuvį labai piktina ne tas faktas, kad kažkas iš jo vagia, bet kad ir jis to daryti negali – „jei galėčiau vogti kaip visi, tai ir dūšios labai neskaudėtų“.

Kitais metais nusimato net treji rinkimai. Europos Parlamento rinkimus galime pamiršti, nes juos laimės tik partijų išrinktieji, kuriems suteiksime galimybę penkerius metus žmoniškai pagyventi be „čekiukų“ skandalo baimės. Ten Tapino rankos dar nesiekia. O visa kita – mūsų plano dalis.

Anksčiausiai vyks Prezidento rinkimai, tai lyg partijų apšilimas prieš rudenį vyksiančius Seimo rinkimus. Ir čia atsiveria galimybė, kuria tikrai būtų griekas nepasinaudoti. Pavasarį A.Tapinas tampa Jo Ekscelencija, jo vedama naujai sukurta „Tautos Skaidrumo Partija“ rudenį laimi 35–40 vietų Seimo rinkimuose, sudarome koaliciją su konservatoriais, liberalais ir Sauliaus Skvernelio demokratais (jei reikės), ir A. Valinskas – naujasis Premjeras! Kaip jums toks „čekiukų“ skandalo finalas?

Realus! Tuo labiau, kad eiti į Prezidento rinkimus Andrių visaip kaip ragina Dalia Grybauskaitė ir jos aplinka, žada visokeriopą paramą. Korta krenta idealiai, kodėl gi nelošti?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius