-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 09 08

Arūnas Valinskas. Jei išsirinksime ne tą Prezidentą, bent jau pasilinksminsime ateinančius 5 metus – bus daug sekso!

Ši savaitė Lietuvoje, be jokios abejonės, buvo pažymėta sporto ženklu, konkrečiau – krepšinio: nuo prieš tai fantastiškai žaidusios mūsų rinktinės vilčių, kurios antradienį sudužo į serbų sieną, saldų revanšą slovėnams ir dviejų „braliukų“ paskutines rungtynes, kurios dar laukia šeštadienį. Krepšinis valdo!
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

O ar teko matyti tokią situaciją, kai sportininkai dar nedalyvauja varžybose, bet jau startavo? Būtent tokį keistą politinės atmosferos reiškinį šią savaitę buvo galima stebėti Lietuvos politinėje padangėje.

Dar net nepatvirtinę savo dalyvavimo artėjančiuose Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimuose, du apklausose pirmaujantys kandidatai (galimi) – Ignas Vėgėlė ir Gitanas Nausėda – pradėjo tarpusavio žodines dvikovas.

Luko Balandžio ir Pauliaus Paleckio nuotr,/Gitanas Nausėda ir Ignas Vėgėlė
Luko Balandžio ir Pauliaus Paleckio nuotr,/Gitanas Nausėda ir Ignas Vėgėlė

Visų pirma I.Vėgėlė pirmadienį vienos televizijos laidoje pažėrė daugybę įvairiausių kaltinimų dabartiniams valdantiesiems ir visai politinei sistemai, kuriai priskyrė ir pareigas einantį Prezidentą G.Nausėdą. Maža to, pakartojo kiek ankstesnį savo sensacingą pareiškimą, kad G.Nausėda yra ne kas kitas, o visų taip nemėgstamų konservatorių projektas ir į antrosios kadencijos rinkimus eis jų remiamas.

Nors labai primityvus, bet visai neblogas galimo kandidato I.Vėgėlės ėjimas – paskleisk visai konservatorių nekenčiančiai publikai tokią sąmokslo teoriją ir jau galėsi pretenduoti į balsus tų, kurie nusivylę dabartiniu šalies vadovu.

Šis gi atėjo kaip nepartinis, nepriklausomas „gerovės valstybės“ kūrėjas, bet per penkerius metus net pats taip dorai ir neišsiaiškino, kas ta „gerovės valstybė“. Maža to, paaiškėjo, kad dar ir buvęs komunistas, slapta remiamas dabartinių „konservų“. O visą šį politinį suokalbį atskleidė kas? Ogi tikrasis nepriklausomas ir už visus Lietuvos žmones kovojantis naujasis kandidatas Ignas Vėgėlė! Nelabai mąstančiai rinkėjų daliai tikrai tinkamas masalas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius