-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 05

Arūnas Valinskas: Šimonytė dėl „Eurovizijos“ gali būti rami!

Labai gaila, bet antrąja šalies religija vadinamam krepšiniui šią savaitę suskambo pabaigtuvių varpai, Domantas Sabonis su „Kings“ baigė pasirodymą NBA savaitės pradžioje, o Eurolygoje Kauno „Žalgirio“ aštuntokai krito po Šarūno Jasikevičiaus „Barselonos“ dešimtokų kojomis. Kaip ir nebeliko už ką sirgti, nebent už „Barsą“ su Šaru arba už „Monaką“ su Donatu Motiejūnu didžiajame ketverte.
Monika Linkytė, Arūnas Valinskas
Monika Linkytė, Arūnas Valinskas / 15min koliažas

Visgi šventa vieta tuščia nebūna. Arba kaip sakė burbuliukų mėgėjos Ingridos mylimiausias personažas kareivis Šveikas: „Vis tiek bus kažkaip – dar niekada taip nebuvo, kad niekaip nebūtų.“ Taip ir ant Lietuvos – vieną religiją keičia kita: vietoj Eurolygos atkeliauja tautinis sportas Nr. 2 – „Eurovizija“.

Šiemet pagrindinė įžaidėja ir centro puolėja – Monika Linkytė. Aikštelėje nebe naujokė, jau žaidė su Vaidu Baumila. Medalių neparvežė, bet ir gėdos nepadarė – 18-ta vieta finale. O kaip Monikai bus „this time“, kai reikės žaisti ne poroje, o individualiai? Ar pateks į finalą? Kelintą vietą ten užims? O kas bus, jeigu laimės?

Corinne Cumming / EBU nuotr./Monika Linkytė pirmoje „Eurovizijos“ repeticijoje
Corinne Cumming / EBU nuotr./Monika Linkytė pirmoje „Eurovizijos“ repeticijoje

Įdomiausiai skamba diskusijos viešoje erdvėje, ar Lietuva sugebėtų surengti TOOOKIO lygio muzikinį renginį, jei šiemet laimėtų „Euroviziją“.

Nebūkite juokingi, padarytume ir dar kaip. Už dešimtadalį tos sumos, kuri neskelbtų derybų būdu skiriama šių metų NATO viršūnių susitikimo techniniam aptarnavimui, galėtume suorganizuoti tokį konkursą, kad renginio kviestine žvaigžde dainuotų Barackas Obama, o jam saksofonu pritartų Billas Clintonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius