-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 07

15min mokamų naujienų prenumeratoriams – dar daugiau gero turinio: ateina „Kultūros barai“

Naujienų portalo 15min mokamas turinys, pažymėtas MAX ženkleliu, – tai pasiūlymas skaitytojui, išsiilgusiam unikalaus, nekasdienio ir kituose žiniasklaidos kanaluose neskaityto turinio. Nuo šiol MAX prenumeratoriai portale ras ir išskirtinę kultūros bei meno žurnalo „Kultūros barai“ publicistiką.
„Kultūros barai“ jau ir portale 15min.lt
„Kultūros barai“ jau ir portale 15min.lt

„Kultūros barai” – kultūros ir meno mėnesinis žurnalas, leidžiamas nuo 1965 m. Vilniuje. Šis žurnalas aprėpia tiek bendruosius kultūros, jos politikos ir istorijos klausimus, tiek įvairias meno sritis – skelbiami straipsniai dailės, muzikos, teatro, kino, architektūros temomis, užsienio ir lietuvių autorių kūriniai.

„Nors daugelis mus žino ir mėgsta kaip spausdintą leidinį, bet šiais technologijų laikais skaitmeninis turinys ir prieinamumas internete yra neatsiejamas didelei daliai auditorijos. Be galo didžiuojamės savo turiniu ir norime, kad jis pasiektų kuo daugiau žmonių, o buvimas kartu su 15min, kuris turi bene stipriausią Kultūros rubriką Lietuvos žiniasklaidoje, mums padės tai padaryti“, – sako „Kultūros barų“ vyriausioji redaktorė Laima Kanopkienė.

Laima Kanopkienė. Asmeninio albumo nuotr.
Laima Kanopkienė. Asmeninio albumo nuotr.

„Įvairaus ir unikalaus turinio plėtra yra strateginis mūsų mokamos platformos tikslas. Be to, kultūra yra labai svarbi kuriant geresnę visuomenę, o tokia yra mūsų įmonių grupės misija“, – sako Ramūnas Šaučikovas, 15min generalinis direktorius.

Martynas Ambrazas nuotr./Ramūnas Šaučikovas
Martynas Ambrazas nuotr./Ramūnas Šaučikovas

Nuo vasario mėnesio, stiprindami kokybiško ir patikimo turinio pozicijas, 15min vieninteliai Lietuvoje pristatė galimybę skaityti amerikiečių žiniasklaidos gigantės „The New York Times“ straipsnius lietuviškai. Taip pat su mokamo turinio ženkleliu MAX kas mėnesį portalas 15min publikuoja daugiau nei 200 straipsnių, kuriuos rengia 15min žurnalistai ir išoriniai autoriai.

Be to, dabar MAX prenumeratų kainos nuo metų pradžios buvo sumažintos 30 proc. – užsisakant mėnesiui, ji kainuos tik 3,50 euro, o metams – 33,5 euro (arba 2,79 euro už mėnesį).

Užsiprenumeruoti MAX galite ČIA.

Prenumeruoti „Kultūros barų“ spausdintą variantą galima ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius