Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 08 11

17-metį telefoninį sukčių senukai sulaikė su kaimynų pagalba

Kauno policija praneša, kad antradienį apie 16.30 val. 74 metų kaunietei paskambino vyriškis ir pasakė, jog jos sūnus padarė avariją. Vyras už „reikalų sutvarkymą“ pareikalavo 6,5 tūkst. Lt.
Net per krizę patiklūs lietuviai užkimba ant telefoninių sukčių kabliuko.
Net per krizę patiklūs lietuviai užkimba ant telefoninių sukčių kabliuko. / „Lietuvos žinių“ archyvo nuotr.

Taksi automobiliu atvažiavęs į moters butą, nepažįstamasis tikėjosi gauti žadėtus pinigus, tačiau su visuomenės pagalba buvo sulaikytas. Kaunietės 69 metų sutuoktinis atvykusiam jaunuoliui paaiškino, kad namie tokios pinigų sumos neturi, ir pasisiūlė nueiti pas kaimyną pasiskolinti. Supratęs, kad tai gali būti telefoninis sukčius, vyras pasiskambino Bendruoju pagalbos telefonu 112, pranešė apie atvykusį sukčių ir sukvietė kaimynus. Visi jie bendromis jėgomis sulaikė atvykusį paimti pinigų 17 metų paauglį. Policija įtariamąjį uždarė į areštinę.

Tyrimą tęsia Kauno miesto Panemunės policijos komisariatas. Asmenis, kurie nukentėjo nuo minėto nepilnamečio ar turi kokios nors informacijos apie jo neteisėtą veiklą, policija prašo paskambinti tel. (8 37) 303 924; 303450 arba 02, 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius