-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 07

Kelininkai pataria vakare be reikalo į keliones nevykti (nuotraukos, atnaujinta 17.00 val.)

Sudėtingiausia kelių padėtis išlieka Telšių apskrityje.
Kelias žiemą
Kelias žiemą / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Vakarinėje Lietuvos dalyje nuo Klaipėdos iki magistralinio kelio A12 Ryga-Tauragė-Kaliningradas be kritulių po truputį rimsta vėjas ir beveik nebepusto. Magistraliniai ir krašto keliai padengti sniegu, yra sniego liežuvių, provėžų. Slidu.

Šie keliai valomi, o slidūs ruožai ir barstomi. Telšių apskrityje vis dar yra apie 34 proc. neišvažiuojamų rajoninių kelių ir apie 25 proc. apsunkintai išvažiuojamų rajoninių kelių. Tauragės apskrityje yra apie 8 proc. neišvažiuojamų rajoninių kelių ir apie 16 proc. apsunkintai išvažiuojamų rajoninių kelių. Raseinių rajone vis dar sninga ir pusto.

Į rytus nuo kelio A12 vis dar sninga ir pusto. Eismo sąlygos sudėtingos. Panevėžio apskrityje ypač blogas matomumas, nuo 50 iki 100 m.

Automagistralėje A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda eismo sąlygos pagerėjo, tačiau vis dar yra sniego, provėžų. Slidu. Automagistralėje A2 Vilnius-Panevėžys eismo sąlygos sudėtingesnės, daug kur sninga ir pusto, o nuo 90 km iki Panevėžio stipriai, kelias yra intensyviai valomas, praneša Automobilių kelių direkcija.

Kitur rajoniniai keliai padengti privažinėtu sniegu arba puriu sniegu, yra sniego liežuvių ir yra slidūs.
Būkite atidūs. Važiuokite atsargiai ir venkite lenkimų ir manevrų. Kadangi pūga vis dar nerimsta, be būtino reikalo į keliones vykti nerekomenduojame.

Dėl tilto per Nerį kelio A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda 100-ajame km kairėje pusėje remonto abiejų krypčių eismas vyksta dešiniąja šio tilto puse.

Išsamią orų prognozę rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius