-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 17

Ministras Remigijus Vilkaitis žurnalistus išvadino ligoniais ir iškvietė policiją

Antradienį kultūros ministras Remigijus Vilkaitis, ministerijos koridoriuje užkluptas LNK žurnalistų ir išgirdęs klausimą apie sunkmečiu Valdovų rūmams skiriamus milijonus, pavadino juos ligoniais ir 14.07 val. iškvietė policiją.
Remigijus Vilkaitis
Remigijus Vilkaitis / Aurelijos Kripaitės nuotr.

Atvykus patruliams ministras parašė pareiškimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo: esą žurnalistai į ministeriją įsiveržė be leidimo, trukdė dirbti, pranešė „Delfi“.

Kadangi buvo parašytas oficialus pareiškimas, pareigūnams teko korespondentę Rasą Kalinauskaitę ir operatorių Martyną Andriulevičių vežtis į policijos komisariatą. Ten žurnalistams teko rašyti paaiškinimus, paskui jie buvo paleisti.

Pasak pareigūnų, artimiausiu metu medžiaga bus išnagrinėta ir sprendžiama, ar čia yra administracinio teisės pažeidimo požymių.

R.Kalinauskaitė „Delfi“ pasakojo, jog lapkričio 12 d. Kultūros ministerijai išsiuntė laišką, kuriame prašė atsakyti, kam konkrečiai bus panaudoti 2010 metų ministerijos biudžete numatyti 54 mln. litų turtui įsigyti. 

Pasak žurnalistės, ministerija atsirašinėjo, į klausimus atsakė nekonkrečiai, todėl ji su operatoriumi antradienį atvyko į šią valstybinę įstaigą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius