-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 07

A.Kubilius: A.Gelūnas – žmogus, turintis potencialo

Premjeras Andrius Kubilius teigia nesiimantis svarstyti, ar Vilniaus dailės akademijos prorektorius studijoms Arūnas Gelūnas yra tinkamas kandidatas į kultūros ministro postą.
Andrius Kubilius
Andrius Kubilius / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 1 Arūnas Gelūnas

„Nenoriu vertinti. (...) Patį A.Gelūną šiek tiek pažįstu iš svarstymų Valstybės pažangos taryboje. Tai žmogus, turintis potencialo. Bet aš tikrai nesiimu svarstyti, ar tikrai tai yra svarstytina kandidatūra į ministrus“, – sakė A.Kubilius.

Paklaustas, ar svartytų A.Gelūno kandidatūrą, jeigu ji būtų jam pateikta, premjeras sakė: „Politikoje į klausimus „jeigu“ aš turiu vieną atsakymą. Aš į juos neatsakinėju.“

Naujienų portalas 15min.lt primena, kad A.Gelūnas kol kas neoficialiai minimas kaip Tautos prisikėlimo partijos kandidatas į kultūros ministro postą.

Balandžio pabaigoje TPP pareiškė nepasitikinti savo deleguotu kultūros ministru R.Vilkaičiu. Iš pradžių į šį postą pasiūlytas partijos vadovas A.Valinskas, bet prezidentė Dalia Grybauskaitė pareiškė nepritarsianti jo kandidatūrai. A.Valinskui vėliau atsikirtus įžeidžiamais epitetais, premjeras A.Kubilius paskelbė nebeketinantis teikti jo kandidatūros.

Vėliau TPP pranešė į kultūros ministro pareigas siūlanti operos solistą Deividą Staponkų. Tačiau ir jo kandidatūrą A.Kubilius sukritikavo.

R.Vilkaitis kol kas nėra parašęs atsistatydinimo pareiškimo. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius